Έγινε μπαμπάς ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

18:50 24/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πλέον ένας τρισευτυχισμένος πατέρας. Ο παρουσιαστής κρατάει στην αγκαλιά του εδώ και λίγες μέρες τον βιολογικό του γιο και χθες αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό.

Με γλυκά ανά χείρας και τη φωτογραφία του νεογέννητου στο κινητό του, ο Φώτης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό χθες το μεσημέρι στην ομάδα του «Φ+Μ live», αλλά και στους άλλους συναδέλφους του που θέλησαν

να μάθουν τι συμβαίνει και γιατί ο παρουσιαστής έλαμπε από χαρά.

Οπως λοιπόν τους είπε, πριν από λίγες μέρες ήρθε στο κόσμο ο γιος του, που θα πάρει το όνομα Γιώργος (το όνομα του πατέρα του Φώτη) και ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τόσο της Τατιάνας Στεφανίδου όσο και των συνεργατών του, είναι ίδιος ο μπαμπάς του (έχει όλα τα χαρακτηριστικά του).

«Θέλω να πω σε όλους τους συνεργάτες, σε όλους τους φίλους που με παίρνουν τηλέφωνο, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Ζω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου και χαίρομαι που άλλη μία φορά το μοιράζομαι μαζί σας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και συγκινημένος πολύ» είπε ο Φώτης on air στην εκπομπή, ενώ με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα χαράς που ανέβηκαν στα μάτια του. Δίπλα του η Μαρία Μπακοδήμου, πολύ καλή του φίλη εκτός από συνεργάτιδα, έδωσε τις δικές της ευχές λέγοντας:

«Να είναι γερό και καλότυχο». Για να κάνει ακόμη πιο... εορταστική την ατμόσφαιρα, ο dj της εκπομπής έβαλε το τραγούδι «Daddy Cool» των Boney M αμέσως μόλις επέστρεψαν στο στούντιο, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Το μωράκι, που τώρα βρίσκεται στο σπίτι του Φώτη, γεννήθηκε πρόωρα και ζυγίζει 2.600 γραμμάρια. Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός του: «Ο μικρούλης είναι βιολογικό παιδί του Φώτη». Ωστόσο μυστήριο καλύπτει τη... μαμά του μπέμπη, η οποία -όπως μας ξεκαθάρισε η ίδια «πηγή»- δεν είναι παρένθετη μητέρα, αλλά πρόκειται για στενή φίλη του Φώτη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο παρουσιαστής είχε μεγάλη λαχτάρα να γίνει πατέρας, το ήθελε με όλη του την ψυχή, το δήλωνε ακόμη και στις συνεντεύξεις του, γι' αυτό όταν η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα προτίμησε να το κρατήσει μυστικό, αφού είχε τις δικές του αγωνίες και άγχη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Φώτης χειρίζεται με διακριτικότητα τις προσωπικές του στιγμές.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα