Εφιαλτική νύχτα για την Κατερίνα Καινούργιου

20:01 26/6/2013 - Πηγή: TNSite

Νύχτα τρόμου έζησε η Κατερίνα Καινούργιου. Λίγη ώρα αφότου επέστρεψε από τη βραδινή της έξοδο την περασμένη Παρασκευή, η γλυκιά παρουσιάστρια του «Δέστε τους» δέχτηκε... διπλό -θρασύτατο- χτύπημα από κακοποιούς, οι οποίοι εξαφάνισαν το δικό της αυτοκίνητο και έκαναν... καλοκαιρινό εκείνο του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο κάτω.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της παρουσιάστριας του Alpha στο διαμέρισμα στα νότια προάστια

όπου το τελευταίο διάστημα συζεί με τον αγαπημένο της, γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεσποινίς «Δέστε τους» βρισκόταν μόνη της εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του διαμερίσματος όταν ξαφνικά ένας περίεργος θόρυβος της κίνησε την περιέργεια και βγήκε έξω για να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε λίγες ώρες μετά στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου βρέθηκε συνοδευόμενη από συνεργάτη του συντρόφου της, η Κατερίνα βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου είχε αφήσει παρκαρισμένο λίγα λεπτά νωρίτερα το αυτοκίνητό της. Εκεί το πρώτο που διαπίστωσε ήταν ότι το πολυτελές όχημα (μάρκας Mercedes) είχε κάνει «φτερά», ενώ το μικρό Smart του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ήταν παραβιασμένο. Από το εσωτερικό του μάλιστα έλειπαν το τιμόνι, ο καθρέπτης, καθώς και άλλα ακριβά αξεσουάρ του αυτοκινήτου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρισμένη από το διπλό χτύπημα επικοινώνησε αμέσως με τον σύντροφό της, που βρισκόταν εκτός Αθηνών, προκειμένου να τον ενημερώσει. Εκείνος την καθησύχασε δίνοντάς της οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει, καθώς η παρουσιάστρια τα είχε χαμένα. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά πήγε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, ως όφειλε, ώστε να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου της, άλλα και τη διάρρηξη του οχήματος του συντρόφου της.

Αστυνομικοί

Στο σημείο της κλοπής έφτασαν αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος, οι οποίοι κατέγραψαν το περιστατικό και προσπάθησαν να συγκεντρώσουν στοιχεία που πιθανόν να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν... αλωνίσει στο λεκανοπέδιο «σηκώνοντας» πολλά αυτοκίνητα.

Είναι πάντως η δεύτερη φορά μέσα στο 2013 που η όμορφη παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας πέφτει θύμα κλοπής, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα σε πασίγνωστο στέκι των βορείων προαστίων κάποιοι τής είχαν αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα