Δοκιμές και σκέψεις από Σάντος

18:35 13/11/2013 - Πηγή: TNSite
Τις σκέψεις, αλλά και τα ερωτηματικά που φαίνεται να έχει στο μυαλό του για τον τρόπο που θα παρατάξει την Εθνική την Παρασκευή απέναντι στη Ρουμανία παρουσίασε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα έγινε στο «Καραϊσκάκη», κράτησε δύο ώρες και αφιερώθηκε στην τακτική και το δίτερμα. Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 4-3-3, αλλά όχι και στα πρόσωπα με τα οποία θα παρατάξει το ελληνικό συγκρότημα στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Σίγουροι φαίνεται πως είναι ο Καρνέζης

στο τέρμα, ο Χολέμπας στο αριστερό και ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς και ο Παπασταθόπουλος ως ένας από τους δύο στόπερ, ο Κατσουράνης στη μεσαία γραμμή και ο Σαμαράς στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, φάνηκε από τις δοκιμές που έγιναν πως ο Σάντος έχει κάποια διλήμματα. Στο κέντρο της άμυνας δοκιμάστηκαν τόσο ο Μανωλάς, όσο και ο Σιόβας. Στο κέντρο, ως δεξιός και αριστερός εσωτερικός μέσος δοκιμάστηκαν αντίστοιχα Τζιόλης και Μανιάτης, αλλά στην πορεία αντικαταστάθηκαν από Καραγκούνη και Ταχτσίδη.

Για το δεξί άκρο της επίθεσης ξεκίνησε ο Σαλπιγγίδης, αλλά στην πορεία μπήκε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ στη θέση του σέντερ φορ άρχισε ο Μήτρογλου και τη θέση του πήρε κάποια στιγμή ο Γκέκας.

Η απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε και οι διεθνείς θα τα ξαναπούν την Πέμπτη στις 16:30 στον Άγιο Κοσμά. Δυόμισι ώρες νωρίτερα θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα