Δημοτικοί υπάλληλοι έφτασαν έξω από το Μαξίμου

15:02 15/7/2013 - Πηγή: TNSite

Οι δημοτικοί υπάλληλοι, όσο και οι δημοτικοί αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη και εν συνεχεία πραγματοποίησαν πορεία έξω από το υπουργείο Εξωτερικών στη Βασ. Σοφίας, όπου αντιπροσωπεία των δεύτερων είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας Απόστολος Κόσσυβας είπε μετά τις συνομιλίες που είχε με τον κ. Βενιζέλο

ότι του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό να αναγράφεται στο επίμαχο άρθρο του πολυνομοσχεδίου η λέξη διαθεσιμότητα.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι κατάφεραν να φτάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η αστυνομία δεν ήταν προετοιμασμένη για μια τέτοια κίνηση. Εν συνεχεία αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και συνεχίζουν την πορεία τους στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Προηγήθηκε συνάντηση δημοτικών αστυνομικών με τον γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, ενώ λιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους είχε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στις 8 το βράδυ η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα με τους υπαλλήλους των Δήμων να δηλώνουν αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν ολονυχτία. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και η ΓΣΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα