Διέφυγε πιθανόν ο δράστης στο Ν. Τζέρσεϊ

09:43 5/11/2013 - Πηγή: TNSite
Τις κάμερες ασφαλείας πυροβόλησε ένας ένοπλος στο εμπορικό κέντρο Garden State Plaza στο Ν. Τζέρσεϊ, χωρίς, ευτυχώς να υπάρξουν θύματα ή τραυματίες.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν και εκκένωσαν το κέντρο, στο καταστήματα, τα σινεμά και τα εστιατόρια του οποίου βρίσκονταν εκείνη την ώρα χιλιάδες άνθρωποι.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί ο άνδρας που ήταν ντυμένος στα μαύρα και πιθανόν έχει διαφύγει από το εμπορικό. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν εισέλθει στους χώρους του εμπορικού κέντρου

ερευνούν κατάστημα προς κατάστημα.

Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CNN ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς.«Ακούσαμε δύο δυνατά "μπουμ" ...μετά ανούστηκαν πυροβολισμοί και είδα ανθρώπους να τρέχουν».

Μία γυναίκα, που ζήτησε από το πρακτορείο Reuters να μην αποκαλύψει σε ποιο κατάστημα κρύβεται, δήλωσε ότι άκουσε πέντε πυροβολισμούς. Φοβούμενη ότι ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη στο εμπορικό κέντρο πρόσθεσε: «Δεν ξαναβγήκα».

Το Garden State Plaza ανήκει στον αυστραλιανό όμιλο Westfield και είναι ένα από πέντε γιγάντια εμπορικά κέντρα του Πάραμους, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη της Νέας Υόρκης.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα