Δέσποινα Καμπούρη: Πέρασε βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη

16:45 4/2/2014 - Πηγή: TNSite

Για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης τους, μίλησε για πρώτη φορά η Δέσποινα Καμπούρη, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη που την έκανε να μην θέλει να μένει στο ίδιο σπίτι μαζί του.

«Πέρασα βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη και δεν ένιωθα καλά μέσα στο σπίτι μου. Ένιωθα ότι θέλω να μείνω μόνη μου, με το παιδάκι μου. Ήθελα μόνο να βλέπω το μωρό μου, αλλά δεν το κατάλαβα νωρίς, το κατάλαβα πολύ αργότερα, όταν ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο», είπε η δημοσιογράφος.

Η

Δέσποινα παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα το είχε η ίδια, κάτι που της έλεγε τόσο η μητέρα της, όσο και άνθρωποι που την αγαπούσαν πολύ.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να σηκωθώ και να φύγω από το σπίτι, αλλά ένιωθα ότι αυτό θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα», είπε.

Για πέντε μήνες η δημοσιογράφος ζούσε μακριά από τον σύντροφό της, αλλά οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις και φρόντιζαν από κοινού για το παιδί.

«Ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς, δεν θα υπήρχε περίπτωση, ότι και να συνέβαινε μεταξύ μας να αμελήσει το παιδί του. Ίσως χρειάστηκε να περάσει αυτό το χρονικό διάστημα για να καταλάβω κι εγώ κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν ήμουν τελικά πολύ έτοιμη για να γίνω μαμά. Ο Βαγγέλης ήταν πιο έτοιμος, παρά το γεγονός ότι εγώ το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά στην πράξη τελικά μάλλον δεν ήμουν πολύ έτοιμη, μου ήρθε πολύ απότομα», είπε.

Μετά όμως από αρκετή δουλειά με τους ειδικούς, η Δέσποινα κατάλαβε ότι ο Βαγγέλης είναι ο άνδρας της ζωής της και πλέον είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα οι δυο τους κάνουν και σχέδια γάμου.

«Μάλλον θα παντρευτούμε με τον Βαγγέλη», είπε χαμογελώντας, αν και δεν θέλει να το πολυκουβεντιάζει.

«Είμαστε μια όμορφη οικογένεια, ζούμε μαζί και μου αρέσει πολύ η οικογένειά μου», είπε.

Μάλιστα ύστερα από αυτή την περιπέτεια και οι δύο αισθάνονται πιο σίγουροι για τις αποφάσεις του.

«Δεν ξέρεις πόσο πολύ αγαπάω τον Βαγγέλη και πόσο πολύ έχω εκτιμήσει την υπομονή που έκανε το χρονικό διάστημα που εγώ δεν ήμουν καλά. Είναι πολύ πιο ισχυρή η σχέση μας πια», είπε.

Παραδέχθηκε πάντως ότι το δύσκολο αυτό διάστημα, ο σύντροφός της και θύμωσε και στεναχωρήθηκε.

«Είναι το πιο δυσάρεστο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι. Να έχει μόλις αποκτήσει ένα μωράκι και ξαφνικά να αλλάζουν τα πράγματα προς το κακό. Αλλά τα άσχημα πράγματα ξεπεράστηκαν κι εγώ τώρα νιώθω πολύ πιο καλά. Δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε και το βλέπω σαν έναν κακό εφιάλτη», είπε.​

Πηγή: Το Πρωινό

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα