«Δεν έχουμε πλέον κόμπλεξ κατωτερότητας»

12:33 4/2/2014 - Πηγή: TNSite
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζεράρ Πικέ όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα υποφέρουν από «Madriditis».

Πρόκειται για το κόμπλεξ κατωτερότητας που φέρονταν να αισθάνονται οι Καταλανοί, όταν αντιμετώπιζαν τα προηγούμενα χρόνια τους «μερένχες».

«Αυτό έχει διορθωθεί τη τελευταία δεκαετία. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη ομάδα, αφού είχε κατακτήσει πολλούς τίτλους και έχει εννιά Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αυτό τους ανέδειξε καλύτερη ομάδα των τελευταίων εκατό ετών», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στόπερ των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε:

«Αυτό,

όμως, τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουμε έρθει εμείς στην κορυφή και έχουμε κατακτήσει πολλούς τίτλους. Πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν. Είναι μία αντιπαλότητα που θα κρατήσει για πάντα. Μία ομάδα είναι καλύτερη, εάν και οι άλλοι είναι καλύτεροι».

Στη συνέχεια, ο Πικέ απάντησε για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον πρόσφατο αγώνα της Ρεάλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο: «Από αυτό που έδειξε η τηλεόραση, υπάρχουν αμφιβολίες για την αποβολή του. Ξέρω τον Κριστιάνο. Έβαλε το χέρι του, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατά όσο έκρινε ο διαιτητής. Δεν μιλάμε για επίθεση. Σε κάθε περίπτωση, η ισοπαλία της Ρεάλ ήταν καλή για εμάς, αφού δεν μας ξεπέρασε στη βαθμολογία».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα