«Δεν αργεί η επιστροφή μου στην Τενερίφη»

15:56 26/7/2013 - Πηγή: TNSite
Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην Τενερίφη ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος, που είναι ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα και δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του, προβλέπει πως θα επιστρέψει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

«Όλοι ξέρουν τα αισθήματα που έχω για την Τενερίφη. Δεν βλέπω τη μέρα της επιστροφής μου στον ορίζοντα, αλλά ξέρω ότι δεν αργεί. Θέλω πολύ να επιστρέψω, αλλά ακόμη δεν είναι η ώρα. Όμως θα έρθει σύντομα. Όταν θα υπάρχει

πραγματική δυνατότητα επιστροφής στην ομάδα η συνάντηση που θα κάνουμε θα είναι μόνο για πέντε λεπτά», δήλωσε ο 30χρονος άσος παρουσιάζοντας και το τατουάζ του με το όνομα και το σήμα της Τενερίφης.

Όσο για την οικονομική κρίση και πόσο έχει προεκτάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βιτόλο ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο επηρεάζεται από την κρίση, όπως και σε όλα τα μέρη του κόσμου όπου είναι επαγγελματικό. Όμως ο κόσμος στην Ελλάδα πηγαίνει στο γήπεδο για να ξεχάσει τα καθημερινά του προβλήματα. Έχουν το ποδόσφαιρο σαν έναν τρόπο διαφυγής».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα