Δεν αλλάζει το πλάνο στον Ολυμπιακό

09:35 25/4/2013 - Πηγή: TNSite
Αρκετά ερωτηματικά για τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προέκυψαν ύστερα από την επιστροφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στις προπονήσεις της ομάδας.

Τον τελευταίο καιρό οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν πως προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελούν η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ, οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα

κάνουν τη διαφορά.

Άλλωστε, την περσινή μεταγραφική περίοδο δεν αντικαταστάθηκαν ο Κέβιν Μιραλάς που έφυγε το καλοκαίρι για την Έβερτον και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος φτάνει στα 37.

Με τον Πίνο και τους Αμπντούν, Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει πως η εξέλιξη δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό για την ενίσχυση της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση και, μάλιστα, με την προοπτική ενός παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Μίτσελ, γνωρίζοντας καλά την ιδιοσυγκρασία του Κολομβιανού εξτρέμ, ψάχνει έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν θα είναι ιδιαίτερος ως χαρακτήρας.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται διατεθειμένοι να χαριστούν (για τρίτη φορά) στον διεθνή άσο, όμως το καλοκαίρι θα συζητήσουν κάθε λεπτομέρεια για τη συνεργασία τους και τις ρήτρες που θα καλύπτουν την ομάδα σε περίπτωση νέου παραπτώματός του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα