Δέκα νεκροί από επίθεση σε τέμενος στο Πακιστάν

00:43 10/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Πακιστάν δήλωσε σήμερα ότι η επίθεση, η οποία σημειώθηκε έξω από τέμενος στην πόλη Κουέτα, στην επαρχία Μπαλουτσιστάν του Πακιστάν και είχε ως αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 10 άνθρωποι και άλλοι 15 να τραυματιστούν, φαίνεται πως οφειλόταν σε μια διένεξη μεταξύ φυλών και πως στόχος της ήταν ένας πρώην υπουργός της τοπικής επαρχιακής κυβέρνησης.

«Αυτό ερευνούμε. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα», δήλωσε ο Μάστακ Σούχερα, αξιωματικός της αστυνομίας.

Ο Άλι Μαντάκ Τζατάκ, μέλος του Λαϊκού Κόμματος

του Πακιστάν του προέδρου Άσιφ Άλι Ζαρντάρι, διέφυγε σώος.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, τουλάχιστον έξι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα καθώς ο κόσμος έβγαινε από το τέμενος μετά την προσευχή για την εορτή του Έιντ.

Τουλάχιστον οκτώ ύποπτοι συνελήφθησαν αργότερα κατά την διάρκεια έρευνας της αστυνομίας, είπε ο αστυνομικός Μουχάμαντ Αμπντουλάχ.

Το σημερινό επεισόδιο σημειώθηκε μια ημέρα αφότου ένας άνδρας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του κατά την διάρκεια της κηδείας ενός αξιωματικού της αστυνομίας με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 38 άνθρωποι.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα