Δε βιάζεται να γίνει Βασιλιάς

21:14 25/10/2013 - Πηγή: TNSite
Αφιέρωμα στον αιώνιο πρίγκιπα Κάρολο έχει σήμερα το περιοδικό TIME, το οποίο φιλοξενεί φωτογραφία του στο εξώφυλλό του και το κεντρικό θέμα του περιοδικού.

Η συντάκτρια του άρθρου μάλιστα μίλησε με 50 ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του Καρόλου, ενώ εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη και από τον ίδιο.

Η Κάθριν Μέιερ τον περιγράφει χαρούμενος που παραμένει πρίγκιπας και επισημαίνει ότι ο Κάρολος φοβάται πως ο θρόνος θα ήταν για εκείνον ένα είδος «φυλακής».

Ο 64χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι προτιμά την τωρινή του ζωή του, που του επιτρέπει να κάνει αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες και να ασχολείται με το περιβάλλον σε σχέση με το να αναλάβει τα βασιλικά καθήκοντα.Παράλληλα, το περιοδικό λέει ότι η κακή εικόνα που έχει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όμως όπως αναφέρει το περιοδικό, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πλέον 87 ετών, οπότε ο Κάρολος είναι υποχρεωμένος να αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μέρος από τις υποχρεώσεις της.

Το Νοέμβριο θα πάει στη Σρι Λάνκα για τη Σύνοδο των χωρών της Κοινοπολιτείας, καθώς είναι η πρώτη φορά από το 1973 που η Ελισάβετ Β' δεν θα είναι παρούσα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα