Χορευτικό ξύπνημα στο Λονδίνο

18:41 5/9/2013 - Πηγή: TNSite
Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό των νυχτερινών εξόδων ούτε συνδυάζεται απαραίτητα με αλκοόλ και επιστροφή στο σπίτι τα ξημερώματα. Αντίθετα, το «Morning Glory» στο Λονδίνο προτείνει χορό το πρωί, πριν τη δουλειά, συστήνοντας στους ανθρώπους να χορεύουν για να ξεκινήσουν με καλή διάθεση- και κάψιμο θερμίδων- την ημέρα τους.

Στις 6:30 το πρωί οι συμμετέχοντες ήταν ήδη σε χορευτικό mood στο Shoreditch του ανατολικού Λονδίνου υπό τις μουσικές που έπαιζαν DJs στο κλαμπ.

Το χορευτικό ξύπνημα, τονίζει η Daily Mail, ήταν ιδέα της Samantha Moyo και του Nico Thoemmes και απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο για να είναι σε φόρμα το πρωί.

«Είναι μία ελεύθερη άσκηση, η ιδέα μας ήρθε επειδή οι άνθρωποι επιλέγουν αεροβική γυμναστική το πρωί. Αυτό είναι σαν αεροβική αλλά χωρίς δομή», λένε οι ίδιοι.

«Είναι σαν το clubbing αλλά αντί να γυρίσεις σπίτι μετά, πας στη δουλειά. Και αντί να πιεις ένα ποτό, μπορείς να πιεις καφέ ή χυμό και να φας ένα κρουασάν», πρόσθεσαν.

Η συμμετοχή κοστίζει από 10 έως 12 λίρες, το «μάθημα» αρχίζει στις 6:30 και διαρκεί έως τις 10:30. Εκτός του χορού οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα μασάζ και να πιουν τον καφέ τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα