Χατζησωκράτης: Θα έρθουν κι άλλα μέτρα

12:15 22/6/2013 - Πηγή: TNSite

"Ήταν τουλάχιστον ατόπημα από πλευράς του κ. Μπίστη να συγκρίνει τον κ. Κουβέλη με τον κ. Καρατζαφέρη" είπε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ, στους Άκη Παυλόπουλο - Μάνο Νιφλή στον Real FM.

Ο κ. Χατζησωκράτης πρόσθεσε ότι "δεν τίθεται θέμα διάσπασης, ούτε κατ' ελάχιστο", ενώ εκτίμησε ότι την ΕΡΤ θα ακολουθήσουν κι άλλα δυσάρεστα κυβερνητικά μέτρα. "Για εμάς είναι

πολύ σημαντικό το ζήτημα διαχείρισης των ανθρώπων. Οι άνθρωποι δεν είναι τσουβάλια από πατάτες να μεταφέρονται", είπε συμπληρώνοντας:

"Κόψαμε μισθούς και συντάξεις και τα επιδόματα σε μια δύσκολη στιγμή με την προοπτική η χώρα να βρει ένα δρόμο. Είναι άλλο θέμα η απόλυση και άλλο η μείωση του μισθού ή της σύνταξης.

Η ΔΗΜΑΡ πήρε ένα ρίσκο από υποχρέωση προς τους ψηφοφόρους της για να σωθεί η χώρα από τη χρεωκοπία και την πτώχευση. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν πολλά σημαντικά και ακόμα τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει.

Το ζήτημα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης. Υπάρχει θέμα δυσλειτουργίας της κυβέρνησης καθώς πάρθηκαν αποφάσεις χωρίς να έχουμε πρώτα συνεννοηθεί μεταξύ μας οι εταίροι", ανέφερε.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα