Χαμόγελα για Στοχ στον ΠΑΟΚ

09:08 12/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ για το ντεμπούτο του Μίροσλαβ Στοχ εν όψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Την υπέρβαση έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ και εκείνος από την πρώτη στιγμή βάλθηκε να αποδείξει πως αξίζει να πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ.

Ο

Χουμπ Στέφενς είχε εκφράσει κάποιες αμφιβολίες για την ετοιμότητα του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έδειξε πως σύντομα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο «όπλο» στα χέρια του.

Ο διεθνής άσος είχε ένα ποιοτικό 20λεπτο, πέτυχε ένα γκολ, πήρε πρωτοβουλίες, επιχείρησε να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του και προσπάθησε να δικαιώσει όσους πίστεψαν στο ταλέντο του.

Οι προσδοκίες για τον 24χρονο παίκτη ήταν μεγάλες και αυτό φάνηκε όταν περίπου 8.000 οπαδοί σηκώθηκαν για να τον αποθεώσουν με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Καλλονή ο Στοχ θύμισε τις παλιές καλές εποχές με τον Βιεϊρίνια, ο οποίος αποτελεί μέτρο σύγκρισης για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος ήταν το αγαπημένο παιδί της «ασπρόμαυρης» εξέδρας, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να παίξει ως βασικός στο σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα