Μπουράκ Χακί: Τα δύο τελευταία χρόνια αναζητεί σπίτι να αγοράσει στη Θεσσαλονίκη!

04:14 12/1/2014 - Πηγή: TNSite

Ο Μπουράκ Χακί μιλά για το διαζύγιο και πώς αυτό επηρέασε τον γιο του αλλά και διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με Ελληνίδα δημοσιογράφο, όπως δημοσιεύει το TV Ζάπινγκ.

Σχετικά με το διαζύγιό του από τη Σεμά Σιμσέκ, με την οποία παντρεύτηκαν το 2001 και επτά χρόνια μετά απέκτησαν έναν γιο, αλλά και πώς ο μικρός αντιμετώπισε την κατάσταση, τόνισε: "Ο μικρός δεν επηρεάστηκε, επειδή όσαζήσαμε στη διαδικασία του χωρισμού δεν τα μεταδώσαμε στο παιδί. Ακόμη και στο στάδιο του οριστικύ χωρισμού είπε 'χωρίζετε, αλλά εγώ πιστεύω πως αυτή είναι η λογική του χωρισμού!'.

Ήμουν έκπληκτος! Μετά κατάλαβα ότι και οι γονείς του φίλου του χώριζαν. Αλλά ήταν μία επίπονη διαδικασία".

Όσον αφορά τη σχέση του με τον... έρωτα, σχολιάζει: "Δεν είμαι ερωτευμένος. Είμαι 41 χρονών και δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που ερωτευόταν".

Παράλληλα, ο ηθοποιός που έχει και ελληνικές ρίζες, καθώς ο πατέρας του κατάγεται από την Κομοτηνή, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με τη Λία Παπαδάκη μετά τη φωτογραφία τους από βραδινή έξοδο σε κλαμπ στην πλατεία Ταξίμ: "Η Λία είναι φίλη μου. Δεν έχουμε σχέση. Ήρθε μαζί με έναν φίλο μου από το εξωτερικό. Η ίδια η Λία δήλωσε ότι δεν έχουμε σχέση. Όταν πάω στο εξωτερικό, πηγαίνω και τη βλέπω και, όταν έρχεται εκείνη στην Κωνσταντινούπολη, οπωσδήποτε θα με ψάξει".

Παραμένει φανατικός θαυμαστής της Ελλάδας, καθώς κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αναζητεί σπίτι να αγοράσει στη Θεσσαλονίκη.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα