«Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ»

19:36 18/4/2013 - Πηγή: TNSite
Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και έχει να δώσει ακόμα 5 αγώνες. Πίσω της βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία θα παίξει δύο αγώνες περισσότερους και η Τότεναμ με ένα παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει πως αμφότερες μπορούν να την ξεπεράσουν. Αυτό, όμως, δεν αγχώνει τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εξακολουθεί να ελπίζει πως η Άρσεναλ θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η θέση μας αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλή, αλλά πίσω μας έρχονται

η Τσέλσι και η Τότεναμ με φόρα. Έχουν να δώσουν περισσότερα παιχνίδια από εμάς μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τους περάσουμε στην τελική κατάταξη. Αρκεί, βέβαια, να κερδίσουμε όσα ματς απομένουν ως το τέλος», σημείωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Για να γίνει αυτό, η Άρσεναλ θα πρέπει να παίξει το κάθε παιχνίδι της σαν να είναι το τελευταίο, σύμφωνα με τον προπονητή της. «Αν οι παίκτες μου παλέψουν το κάθε παιχνίδι, αν το μάτι τους… γυαλίζει σε κάθε φάση, τότε είμαι βέβαιος πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα ματς που απομένουν. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι ο κάθε ένας, ο τελευταίος αγώνας της ζωής μας, αν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας μία εκ των Τσέλσι ή Τότεναμ», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα