Μπόγρης: Μπορούμε να σηκώσουμε τη φανέλα

14:21 20/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί του Άρη με 21 πόντους.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας ξεκινήσαμε άσχημα, με αρκετό άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, τρέξαμε, παίξαμε καλή άμυνα και βάλαμε μερικά μεγάλα σουτ. Είναι μία μεγάλη νίκη που την πήραμε έστω και στην παράταση, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς. Γιορτάζουμε για τη νίκη μας και από

την Κυριακή έχουμε δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα όπως πριν δέκα μέρες και σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό θα προσπαθήσουμε και στην συνέχεια», τόνισε ο 24χρονος σέντρτ.

Για την προσωπική του απόδοση ο Γιώργος Μπόγρης και σε σχέση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο τόνισε: «Όλα τα οφείλω στους συμπαίκτες μου. Στον Τσόχλα, στον Χαραλαμπίδη, στον Κούπερ. Μας βγήκαν οι φάσεις μια και είμαι παίκτης πικ-εν-ρολ. Ο Παπαδόπουλος είναι κάτι διαφορετικό», ενώ για αυτά που ειπώθηκαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, είπε: «Μας είπε ο κόουτς ότι δεν βλέπει να βγάζουμε στο γήπεδο ότι κάνουμε στην προπόνηση. Δείξτε μου τι κάνουμε στην προπόνηση, ειδικά στην επίθεση μας είπε. Τέλος πάντων κερδίσαμε και παίρνουμε ψυχολογία για τα δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν για Ελλάδα κι Ευρώπη» είπε.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα