«Αρρώστησα από τις εξωσωματικές για να κάνω παιδί με τον Άκη»

16:36 26/7/2013 - Πηγή: TNSite

«Επιδίωξαν να με εξοντώσουν. Η αποστολή τους εξετελέσθη» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Με εμφανή τα σημάδια ταλαιπωρίας και της ψυχολογικής κόπωσης, η σύζυγος του πρώην πανίσχυρου υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, επέστρεψε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο στήθος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε συνέντευξή της στην «Espresso» μιλάει για την υγεία της και πως από την παραμυθένια ζωή που της είχε προσφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

έφτασε να είναι προφυλακισμένη εδώ και 14 μήνες με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Όπως υποστηρίζει , η υγεία της κλονίστηκε εξαιτίας της απόφασή της και του πρώην υπουργού να αποκτήσουν παιδί, αφού η κ. Σταμάτη χρειάστηκε να υποβληθεί σε συνεχείς ορμονοθεραπείες και πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

Η ίδια ήθελε να μείνει έγκυος αλλά μέχρι το 2000 που παντρεύτηκε το περιβάλλον του πρώην υπουργού δεν τους επέτρεπε να κάνουν παιδί. Τονίζει μάλιστα στη συνέντευξή της ότι ο γιατρός της την προειδοποιούσε: «Βίκυ δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για τους μαστούς σου».

Η κ. Σταμάτη τονίζει στη συνέντευξη της «τρία είναι τα πολυτιμότερα πράγματα του ανθρώπου: η οικογένεια του, η υγεία του και η ελευθερία του, εγώ έχασα και τα τρία».

Παράλληλα ξεσπά κατά των δημοσιευμάτων που στρέφονται εναντίον της, αλλά και των κοινωνικών δικτύων: «Με εκνευρίζει ο ανεξέλεγκτος τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως το twitter. Έχω γίνει σάκος του μποξ, έχω δεχθεί ακόμα και ρατσιστικές επιθέσεις».

Προσθέτει μάλιστα πως όλα τα δημοσιεύματα για τις σπατάλες χιλιάδων ευρώ σε κουρτίνες και υφάσματα είναι κατασκευασμένα και συκοφαντικά. «Είναι ποινικό αδίκημα να έχεις καναπέ στο σπίτι σου;» αναρωτιέται.

Keywords
Τυχαία Θέματα