Αρναούτογλου - Κόκλα: Διακοπές στη Νάξο

20:01 3/7/2013 - Πηγή: TNSite

Με το που τελείωσε η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής μαζί με την καλή του πήγε Νάξο, όπου θα μείνει και περίπου δύο μήνες.

Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν.

Κάθε μέρα είναι στο beach bar Kahlua, στο οποίο έχει μερίδιο ο Γρηγόρης και απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ πολλές φορές ο παρουσιαστής ανεβαίνει στα decks και διασκεδάζει τους θαμώνες.

Ο φωτογραφικός

φακός, τσάκωσε το αγαπημένο ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στην παραλία του Αγίου Προκοπίου, με τον Γρηγόρη να είναι άκρως διαχυτικός και να γεμίζει την καλή του με χάδια και φιλιά.

Αλλά και η Κατερίνα δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά, ενώ δεν διστάζει να δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μάλιστα το ζευγάρι κάνει και πρόβα για το πώς θα είναι η ζωή τους ως γονείς, αφού πολλές φορές τους έχουν δει να κάνουν βόλτες στη Νάξο με την ολίγων μηνών ανιψιά της Κατερίνας.

Γρηγόρης και Κατερίνα θα μείνουν στη Νάξο μέχρι τέλη Αυγούστου και έπειτα θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τον ερχομό του μπέμπη που υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα