Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η κόρη του Τζάκσον

02:08 6/6/2013 - Πηγή: TNSite

Η Paris Jackson μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο νωρίς το πρωί της Τετάρτης, μετά από πληροφορίες ότι η ίδια προσπάθησε να αυτοκτονήσει σύμφωνα με τα όσα ανέφερε δικηγόρος της γιαγιάς της Κατρίν Τζάκσον.

«Υποφέρει από την απώλεια του πατέρα της , αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς ήταν εκείνο το οποίο την οδήγησε σε αυτήν την ενέργεια» ανέφερε ο δικηγόρος.

Αστυνομικός επιβεβαίωσε την είδηση ότι συνέβη το περιστατικό στην οικία Τζάκσον ύστερα από

κλήση που δέχτηκε. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο ότι η 15χρονη κόρη του Τζάκσον έκοψε τις φλέβες της.Σύμφωνα με το TMZ η 15χρονη Paris μεταφέρθηκε με φορείο σε ασθενοφόρο προς το κοντινότερο νοσοκομείο.

Μια άλλη πηγή αναφέρει ότι ο λόγος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει ήταν επειδή δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια συναυλία του Marilyn Manson που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Τα μηνύματα στο twitter το βράδυ της Τρίτης και νωρίς το πρωί της Τετάρτης έδειχναν ότι η έφηβη έχει ψυχικά διαταραχθεί ωστόσο δεν γινόταν καμία αναφορά για τη επικείμενη συναυλία.

«Χθες, όλα τα προβλήματά μου φαινόταν τόσο μακριά τώρα φαίνεται σαν να είναι εδώ για να μείνουν, έγραψε. Πριν από αυτό, η ίδια έγραψε «Αναρωτιέμαι γιατί τα δάκρυ είναι τόσο αλμυρό;" Ενώ στην συνέχεια δεν πρόσθεσε κάτι άλλο.

Μια πηγή που ήταν κοντά στην κοπέλα αναφέρει στο ΤΜΖ ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ωστόσο φαίνεται πως τότε δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Πηγή:Nydailynews

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα