Απόπειρα ληστείας με μηχάνημα ηλεκτροσόκ

14:33 20/8/2013 - Πηγή: TNSite
Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, και χρησιμοποιώντας μηχάνημα ηλεκτροσόκ επιχείρησε να ληστέψει καταστηματάρχη της Παλιάς Πόλης στη Ρόδο έξω από το σπίτι του.

Ο δράστης δεν τα κατάφερε όμως αφού τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η φίλη του έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό σημειώθηκε χθες περίπου στη μία τα ξημερώματα στην περιοχή «Θεοτόκος» που βρίσκεται επί της Ρόδου Καλλιθέας και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους κατοίκους, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το φόβο τους από αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα

με το rodiaki.gr, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στη 1 χθες τα ξημερώματα. Ο 32χρονος επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του και μαζί του είχε μία τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 25.000 ευρώ. Ξαφνικά έξω από την είσοδο του γκαράζ, ένας άγνωστος άνδρας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και φορώντας μαύρα ρούχα, εμφανίστηκε μπροστά του.

Ο άγνωστος άμεσα και προτού προλάβει ο επιχειρηματίας να κάνει το παραμικρό, χρησιμοποίησε δύο φορές το μηχάνημα ηλεκτροσόκ που κρατούσε με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να πέσει στο πάτωμα.

Ωστόσο εξακολουθούσε να κρατάει την τσάντα με τα χρήματα, ενώ την ίδια ώρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές του άκουσε η φίλη του η οποία βγήκε έξω από το σπίτι όπως επίσης και οι γείτονες, οι οποίοι είδαν τον επιχειρηματία πεσμένο στο έδαφος και προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί.

Ο δράστης τότε τράπηκε σε φυγή, ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι και διερεύνησαν την περιοχή χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον μαυροφορεμένο άνδρα.

Ο καταστηματάρχης σε κατάσταση σοκ με δυσκολία κατάφερε ακόμη και αρκετές ώρες μετά να εξιστορήσει το τι συνέβη στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.

Σε ότι δε αφορά τους κατοίκους, μιλώντας στην «Ροδιακή» μερικοί εξ αυτών, επισημαίνουν τον φόβο που ένιωσαν εξαιτίας του περιστατικού αυτού, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν άγρυπνοι μέχρι το πρωί. Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι είναι έντονα προβληματισμένοι και σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη στον γείτονά τους.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα