«Απομένουν ώρες για την μεταγραφή του Μπέιλ»

18:27 20/8/2013 - Πηγή: TNSite
Δεδομένη θεωρεί την πιο ακριβή μεταγραφή της ποδοσφαιρικής ιστορίας ο δημοσιογράφος του Sky Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, που έχει τη φήμη πως «βγάζει» μεταγραφές πριν ακόμη αυτές γίνουν, αναφέρει πως το deal είναι κοντά σε ολοκλήρωση έναντι του αστρονομικού ποσού των 108 εκ. ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα, ή ως… έκπτωση στο ποσό που προσφέρουν οι Μαδριλένοι.

Συγκεκριμένα, ο Ντι Μάρτσιο έγραψε

στο προσωπικό του μπλογκ:

«Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Η μετακίνηση του Ουαλού εξτρέμ γίνεται με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ώρες και έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες οικονομικές λεπτομέρειες. Η συμφωνία αγγίζει τα 108 εκατομμύρια ευρώ και τον Φάμπιο Κοεντράο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Πρέπει να αποφασιστεί εάν ο Προτογάλος θα μετακινηθεί στο Λονδίνο με τη μορφή ανταλλαγής ή θα μειώσει το ποσό της μεταγραφής του Μπέιλ. Τώρα η Τότεναμ πρέπει να επενδύσει στην αγορά, τη στιγμή που η Ρεάλ αποκτάει τον Μπέιλ».

Αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί αν ο Ιταλός έκανε… σωστά τη δουλειά του, η πρόσθεσε ακόμη μία φήμη σε όσες είχαν ακουστεί τις περασμένες εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα