Απλά μαθηματικά...

01:31 13/5/2013 - Πηγή: TNSite

Από 10-27, 100-88. Που με... απλά μαθηματικά σημαίνει 90-61! Μέσα σε 30 λεπτά!

Ανατροπές έχουν ξαναγίνει, ωστόσο, η αντίδραση του Ολυμπιακού στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ανεπανάληπτη! Και πέρυσι από το -19 γύρισαν οι ερυθρόλευκοι το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά απέναντι στη Ρεάλ οι ερυθρόλευκοι ήταν ακόμη πιο απολαυστικοί.

Κι

αυτό γιατί παρότι ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τον τελικό, κατάφεραν να... γυρίσουν το 10-27 της πρώτης περιόδου και να φτάσουν πανηγυρικά στο δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό.

Ασφαλώς, βασικό όπλο για το απίστευτο come back είναι η άμυνά του. Ωστόσο, δεν μιλάμε απλά και μόνο για άμυνα εξόντωσης. Αλλά για άμυνα που δημιουργεί τις συνθήκες για μεγάλες επιδόσεις στην επίθεση.

Οι αριθμοί του τελικού με τη Ρεάλ, απλά... υπογράφουν την απίστευτη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παρκέ.

Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε. Οι θριαμβευτές του Λονδίνου ήδη ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας τους και το αξίζουν.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό τον ερυθρόλευκο θρίαμβο. Απλά μαθηματικά!

Από το 10-27 στο 10`, ο Ολυμπιακός νίκησε με 100-88 στο 40`. Δεν χρειάζεται κομπιουτεράκι. 90-61 το επί μέρος σκορ στα τρία δεκάλεπτα!

Δηλαδή, 29 πόντους στο κεφάλι της Βασίλισσας, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο από το να υποκλιθεί στον Βασιλιά της Ευρώπης!

Το back to back του Ολυμπιακού συνδυάζεται με τη δεύτερη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία των τελικών της Ευρωλίγκα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και ένα ακόμη σημαντικό παράσημο για την Ελλάδα.

Την κατάκτηση της Ευρωλίγκα από έλληνα προπονητή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο πρώτος που φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης!

Keywords
Τυχαία Θέματα