«Αντίπαλός μας είναι ο ΠΑΟΚ, όχι ο Στέφενς»

19:44 20/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Τετάρτη με την Σάλκε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Γενς Κέλερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχει μέχρι τώρα.

Ωστόσο, στάθηκε ιδιαίτερα στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάλκε και τον… επικίνδυνο στις στημένες φάσεις ΠΑΟΚ.

«Αν μπορούσαμε με την ανάλυση να αντιμετωπίσουμε

το πρόβλημα θα ήταν καλά. Με την Βόλφσμπουργκ αμυντικά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν κατώτεροι. Έχουμε ενισχυθεί, έχουμε και δύο τραυματισμούς και δεν θέλουμε να γκρινιάζουμε, θα μπορέσουμε να γυρίσουμε την τύχη μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσέξουμε στην άμυνα και αυτό έχει να κάνει συνολικά με την αμυντική λειτουργία. Και στην επίθεση όμως έχουμε παρουσιάσει προβλήματα, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων μας».

Εν όψει ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πίεση αλλά τον Γκορέτζκα δε θέλω να τον βάλω ακόμα. Είναι μια εναλλακτική λύση αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τον βάλω από την αρχή στο παιχνίδι. Τον είχαμε βάλει στο δεύτερο ημίχρονο με το Αμβούργο και είχε λίγο άγχος μπροστά σε 60.000 οπαδούς της ομάδας. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αλλά θα τον προετοιμάσουμε έτσι ώστε να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδα μία ισορροπημένη ομάδα, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά πιστεύω ότι έχει μια καλή και ενισχυμένη ομάδα. Έχουν παίκτες με διεθνή εμπειρία. Εμείς παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, πετύχαμε τους στόχους μας πέρσι και θέλουμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πάμε καλά. Ξέρουμε τη δύναμη μας…. Περιμένουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Την έχουμε δει στο βίντεο ενώ δεν ήταν χειρότερη από τη Μέταλιστ. Έχουμε δουλέψει μια χρονιά για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε ξανά τις εμπειρίες που είχαμε πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το δικό μας ρυθμό αλλά είναι μία δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Για τις στημένες φάσεις και το… πόδι του Λούκας: «Είναι πολύ επικίνδυνος. Έχουν ψηλούς και δυνατούς παίκτες και ξέρουμε ότι στην άμυνα δεν κάναμε καλή δουλειά στους τελευταίους αγώνες αλλά είναι κάτι που θα το κάνουμε πολύ καλύτερα αύριο».

Για την απουσία του Χούντελαρ: «Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Σάλαϊ είναι μια καλή εναλλακτική φέτος. Και με το Αμβούργο και με τη Βόλφσμπουργκ έδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και μπορεί να αντικαταστήσει τον Χούντελαρ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός βέβαια, με πολύ καλά ποσοστά, σκόραρε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για την απουσία του κόσμου από την ρεβάνς: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν αγώνα στην έδρας μας αύριο και οπαδούς που είναι πάντα μαζί μας. Θέλουμε να πάμε καλά αύριο σε πρώτη φάση, για την ρεβάνς θα δούμε σε μία βδομάδα».

Για την απόφαση για την Μέταλιστ: «Δεν κοιτάμε καθόλου τι γίνεται με το θέμα της τιμωρίας. Μας ενδιαφέρει μόνο το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Χουμπ Στέφενς: «Δεν παίζει Σάλκε εναντίον Στέφενς αλλά Σάλκε εναντίον ΠΑΟΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα