Ανέβηκε σε πυλώνα ρεύματος γιατί τον έπνιγαν τα χρέη

05:56 24/10/2013 - Πηγή: TNSite
Πέντε ώρες επάνω σε ένα πυλώνα υψηλής τάσης πέρασε ένας νεαρός κινέζος, ο οποίος δεν άντεχε άλλο την πίεση που ένιωθε από τα... χρέη.

Ο 21χρονος Peng Hsieh είχε δανειστεί αρκετά χρήματα από πολλούς συγχωριανούς του, καθώς επίσης και από την οικογένειά του προκειμένου να σπουδάσει, όμως δεν κατάφερε να βρει δουλειά για να τους ξεχρεώσει.

Ο νεαρός άντρας σκαρφάλωσε σε ύψος 24 μέτρων επάνω στον πυλώνα, στην περιοχή Foshan στην κινεζική επαρχία Guangdong στη νοτιοανατολική Κίνα.

Τον Peng είδε ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την εταιρεία

παροχής ρεύματος, οι οποίοι έκοψαν το ρεύμα.

Ο νεαρός καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στα... ύψη, τραγουδούσε δημοφιλή, κινεζικά τραγούδια, ενώ δε δίστασε να κάνει και... τη γυμναστική του, αγνοώντας τις εκκλήσεις των φίλων και συγγενών του να κατέβει, γράφει η Daily Mail.

Ο Peng πείστηκε να κατέβει, μόνο αφού ορισμένοι από τους πιστωτές του δήλωσαν ότι θα του έδιναν παράταση για να τους εξοφλήσει.

«Αν αυτοκτονήσει κανείς δε θα πάρει τίποτα πίσω. Πρέπει να δείξουν υπομονή μαζί του. Δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά, αφότου αποφοίτησε» είπε ο πατέρας του.

Άλλωστε, το πιο πιθανό είναι να του επιβληθεί πρόστιμο για την επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά, κάτι που θα... προσθέσει ακόμη ένα βάρος στα ήδη υπάρχοντα χρέη του, καταλήγει το δημοσίευμα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα