Αναλύσεις Αγώνων 01/12/12 | Σκωτία Cup

16:16 1/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Πρόκειται για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Σκωτίας, γύρος από τον οποίον συμμετέχουν πλέον και οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.138. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ (14:15)

Γήπεδο: "Victoria Park"
Προϊστορία: 6-3-8

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ (Premier League): Πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι του Highland είναι η Ρος Κάουντι, η οποία είναι ομάδα Κυπέλλου, κάτι που έδειξε και το 2010, όταν έφτασε στον μεγάλο τελικό, όπου τελικά ηττήθηκε από την Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι επιζητούν οπωσδήποτε τη νίκη-πρόκριση, καθώς από τη μία άπαντες γνωρίζουν πόσο

σημαντικό είναι το συγκεκριμένο τοπικό ντέρμπι, ενώ απ' την άλλη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. "Είναι μια δύσκολη αρχή στο θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι και θα τα καταφέρουν", είπε ο προπονητής της Ρος Κάουντι, Ντέρεκ Άνταμς.

Προηγούμενο ματς: Στο 0-0 με τη Σεντ Μίρεν "κόλλησε" εντός έδρας η Ρος Κάουντι την περασμένη Τρίτη, μένοντας έτσι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στατιστικό: 3/5 2-3 Goal μετράει στα τελευταία παιχνίδια εντός έδρας η Ρος Κάουντι.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι Μάνρο (ΑΜ 16/1)και Μόροου (ΕΠ 10/1).

ΙΝΒΕΡΝΕΣ (Premier League): Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σκωτίας είναι η Ινβερνές, η οποία προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες -και μάλιστα εκτός έδρας- επί των Σέλτικ και Αμπερντίν, επιτυχίες που την έφεραν στην 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Πρόκειται ίσως για μια από τις καλύτερες εβδομάδες στην ιστορία της ομάδας! "Οι παίκτες μου ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Ρος Κάουντι, κυρίως για τους οπαδούς μας και είναι έτοιμοι για την πρόκληση. Έχουμε αφήσει πίσω μας τις νίκες με Σέλτικ και Αμπερντίν και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Για εμένα δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια παιχνίδια", είπε ο προπονητής της Ινβερνές, Τέρι Μπούτσερ.

Προηγούμενο ματς: Ένα τεράστιο "διπλό" πήρε μέσα στην έδρα της Αμπερντίν η Ινβερνές την περασμένη Τρίτη. Το τελικό 3-2 ήρθε μετά από ανατροπή και χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του ΜακΚέι, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ για την ομάδα του. Ο ΜακΚέι έκανε το 0-1 στο 36', για να έρθει η ανατροπή για την Αμπερντίν με τον Μαγκένις να σκοράρει δύο φορές (45', 50'). Ο Γουόρεν ισοφάρισε στο 58' και ο ΜακΚέι έκανε το τελικό 3-2 στο 82' για την Ινβερνές.

Στατιστικό: Πέντε σερί εκτός έδρας νίκες μετρά η Ινβερνές για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Απουσίες (0): Θα παραταχθεί πλήρης.

198. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ (17:00)

Γήπεδο: "Pittodrie Stadium"
Προϊστορία: 9-12-10

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (Premier League): Τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας στο "Hampden Park" έχουν ως στόχο άπαντες στην Αμπερντίν και δε διστάζουν να το παραδεχτούν, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι παραγνωρίζουν την αξία των αντιπάλων τους. Για να φτάσει μέχρι εκεί η Αμπερντίν όμως θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά το αγωνιστικό της πρόσωπο, το οποίο χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τη νίκη του περασμένου Σαββάτου επί της Χιμπέρνι

Keywords
Τυχαία Θέματα