«Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είμαι καλός αυτό είναι η πυρόσβεση»

16:57 21/1/2014 - Πηγή: TNSite
Συνέντευξη του προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρι Σάντσεζ δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της βρετανικής Daily Mail.

Σε αυτή ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Βελλής και στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του στην Αθήνα, στην οποία είναι εμφανής οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

«Αν υπάρχει κάτι, στο οποίο είμαι καλός, αυτό είναι η... πυρόσβεση», ήταν η πρώτη ατάκα του 55χρονος προπονητής και εξήγησε τον

λόγο – κατά την προσωπική του άποψη – τον επέλεξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής:

«Νομίζω ότι κοίταξε το προφίλ μου και το ρεκόρ μου στη διατήρηση συλλόγων στην κατηγορία και σκέφτηκε ότι ήταν αυτό που έψαχνε. Ο ιδιοκτήτης χρηματοδοτεί μόνος του την ομάδα και είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν να παραμείνει η ομάδα και να αναπτυχθεί».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς υποστήριξε πως: «Το 95% των θέσεων εργασίας προκύπτουν σε ομάδες που πρέπει να βγουν από την... λάσπη».

Για την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα, ανέφερε: «Ήρθα στην Ελλάδα περίπου 30 χρόνια πριν, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό μου. Θυμάμαι την κίνηση στους δρόμου της Αθήνας. Ήταν τρομερό όμως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, η υποδομή έχει βελτιωθεί σημαντικά».

Όσον αφορά την ζωή του στη Κηφισιά και αν έχει διαπιστώσει την οικονομική κρίση στην χώρα μας: «Όταν ζεις εκεί δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα έχει χτυπηθεί η οικονομία. Όμως αν ταξιδέψεις μισό μίλι ή περισσότερο τότε διαπιστώνεις την κρίση καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα που πλέον δεν λειτουργούν και κλειστά συγκροτήματα γραφείων. Είχαν μια κακή οικονομικά περίοδο, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους και ίσως να υπάρξει κάποια ανάπτυξη το επόμενο έτος».

Καταλήγοντας, ο Σάντσεζ στάθηκε στην παρουσία του Στιβ Κωνσταντινίδη και τους λόγους της συνεργασίας τους: «Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Στιβ . Ξέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Οι Έλληνες κάνουν μεγάλες συζητήσεις. Χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις λέξεις, εκεί που μία ή δύο θα ήταν αρκετές».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα