«Αν με θέλει το NBA, θα πάω!»

23:07 22/4/2013 - Πηγή: TNSite
Μετά από 13 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να πάρει ένα χρόνο... ρεπό.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του στα παρκέ είναι πιο κοντά από ποτέ. Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε επανέλαβε την πρόθεσή του να μετακομίσει στο NBA, εφόσον υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει!

Βέβαια, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία επαφή...

«Όταν πήρα την απόφαση να μην προπονήσω

κάποια ομάδα αυτή τη σεζόν, ήταν γιατί μετά από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξω παραστάσεις τόσο ξαφνικά. Και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστώ. Είχα πει σε όλους πως δεν θα βρίσκομαι σε κάποιο πάγκο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο. Εάν δεχθώ κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα θα βάλω το κατά πόσο αυτή η προοπτική θα με κάνει εμένα χαρούμενο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

«Έχοντας δει την μέχρι τώρα πορεία του ΝΒΑ, είμαι σίγουρος πως όχι μόνο εγώ, αλλά κι άλλοι Ευρωπαίοι προπονητές θα μπορούσαν να δουλέψουν εκεί. Δεν γνωρίζω αν κάποια ομάδα θα μου κάνει πρόταση από τις ΗΠΑ, αλλά μέχρι τώρα καμία δεν με έχει προσεγγίσει, καθώς κι εγώ προτιμούσα να ζω στην Ευρώπη. Πλέον, όμως, έχω κάποιες αμφιβολίες. Αν μια σπουδαία ομάδα του NBA μου κάνει πρόταση, τότε θα σκεφτώ πολύ την πρόταση και πιθανότατα να πάω. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ήθελα να προπονήσω μια ομάδα που δεν θα έχει τύχη να μπει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Μέχρι σήμερα, δεν είχα καμία επαφή».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα