«Άλλο Λίβερπουλ, άλλο Ντόρτμουντ»

19:22 4/11/2013 - Πηγή: TNSite
Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ, και να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του ενόψει του εξίσου δύσκολου αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ επιχείρησε ο Μίκελ Αρτέτα.

Ο μέσος της Άρσεναλ αναφέρθηκε στον ερχόμενο αντίπαλο της ομάδας του, αλλά και στις διαφορές σε σχέση με το περασμένο ντέρμπι κόντρα στους «κόκκινους».

«Το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ είναι πολύ σημαντικό. Ξέραμε ότι αυτή η εβδομάδα θα ήταν δύσκολη, αλλά ξεκίνησε καλά. Το ματς με την Ντόρτμουντ θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό

με τη Λίβερπουλ, κυρίως λόγω του τρόπου που παίζει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι», τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στην πρόσφατη ήττα της ομάδας του από τη γερμανική ομάδα στο «Έμιρεϊτς»:

«Δεν νομίζω ότι η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη. Δεχτήκαμε ένα γκολ όταν είχαμε αρχίσει να παίρνουμε τα πάνω μας στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο, κλειδώνοντας τη νίκη. Γνωρίζουμε όμως ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε τέτοιες ομάδες, δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Ήταν λάθος μας που χάσαμε, αλλά νομίζω δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Ντόρτμουντ».

Στην Άρσεναλ γνωρίζουν ότι το θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενες εκπλήξεις.

«Δεν θέλουμε να πάμε στη Νάπολι και να χρειαζόμαστε μόνο νίκη. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τις αγωνιστικές στο γκρουπ, θα είναι περίεργο εάν κάποια ομάδα, ανάμεσα σε τόσες ποιοτικές, έχει καταφέρει να προκριθεί πριν το τελευταίο ματς. Επομένως, ίσως να χρειαστούμε να πάρουμε και κάτι από την Ιταλία».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στην Πρέμιερ Λιγκ και την διατήρηση της πρώτης θέσης, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ: «Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή, συγκριτικά με εκεί που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς και έχουμε αρχίσει να δημιουργούμε φόβο στους αντιπάλους. Αυτό μας δίνει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε ένα παιχνίδια.

Όταν διανύεις καλή περίοδο και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Ορισμένοι άνθρωποι λένε τα καλύτερα για εμάς, κάποιοι άλλοι δεν μας εμπιστεύονται. Αυτό είναι λογικό και μας αναγκάζει κάθε εβδομάδα να πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε εκεί που είμαστε».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα