Άλλη… ΑΕΚ

08:37 5/1/2014 - Πηγή: TNSite
Το 2013 ήταν εφιαλτικό από… πολλές απόψεις για την ΑΕΚ. Το 2014 δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι χειρότερο. Η «Ένωση» έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξει στη σημερινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στόχος δεν είναι απλώς η νίκη, αλλά και μια πειστική εμφάνιση μετά το κάζο του αποκλεισμού στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής από τον Αγροτικό Αστέρα, με το οποίο και ολοκληρώθηκε η χρονιά.

Ο Τραϊανός Δέλλας

με αυτό το σκοπό προχωρά σε αρκετές αλλαγές με κυριότερη τη χρησιμοποίηση του Ανάκογλου πίσω από τον Μπρέσεβιτς αντί του Ντακόλ, που όλα δείχνουν πως θα μείνει στον πάγκο, όπως και ο Γροντής που θα αντικατασταθεί αριστερά από τον Πόποβιτς, με τον Πλατέλλα να πηγαίνει δεξιά. Από εκεί και πέρα, ο Γεωργέας θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σταθάκη, με τον Βούρα ή τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Πεταυράκη και Αργυρίου στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Κορδέρο θα έχει παρτενέρ στο χώρο του κέντρου τον Ρόβα.

Στην 20μελή αποστολή, πέραν των προαναφερθέντων είναι και οι Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Κατσικάς, Τσεβάς και Τζανετόπουλος, με τον Ιταλό αμυντικό πιθανότατα να μένει εκτός 18άδας.

Στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρίσκονται και 2.000 θεατές για να την ωθήσουν στη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στην όγδοη θέση του έκτου ομίλου μετά από δέκα αγώνες έχοντας τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες και δύο ισοπαλίες.

Τα κακά ποδαρικά

Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια άσχημη παράδοση στα πρώτα παιχνίδια κάθε ημερολογιακού έτους. Από το 2005 μέχρι και πέρσι είχε μόλις μία νίκη, αυτή του 2010 με 2-1 επί του Ολυμπιακού με τα δύο γκολ του Νάτσο Σκόκο, μετρώντας τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα