Αισιοδοξία από Γιόβετιτς

03:00 10/10/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού στην Μάντσεστερ Σίτι όμως τα φώτα είναι λογικό να πέφτουν πάνω του, λίγες μέρες πριν τη μάχη της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά στους Άγγλους στο ματς της Παρασκευής.

Οι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να διεκδικήσει θέση βασικού στη Σίτι από την ημέρα που άφησε την Φιορεντίνα έναντι 22 εκατ. λιρών για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Νησί».

Ωστόσο κόντρα στην Αγγλία θα είναι στο βασικό σχήμα των Μαυροβούνιων,

οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Το άγχος θα το έχουν αυτοί και όχι εμείς. Είναι το φαβορί αλλά εμείς δεν έχουμε ηττηθεί σε τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά. Όλοι στην πατρίδα μου περιμένουν τη νίκη και γι΄αυτήν θα παλέψουμε» τόνισε αρχικά ο Γιόβετιτς και συμπλήρωσε ότι «έχω δύο μεγάλα όνειρα. Να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι και να βρεθώ στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαυροβούνιο. Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και καλό είναι να μην μας ξεγράφει κανείς»

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα