Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 12χρονου Ρώσου

21:32 21/8/2013 - Πηγή: TNSite
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 12χρονου Ρώσου, ο οποίος ενώ βρίσκονταν στη Ρόδο μαζί με την γιαγιά του, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρξει σχετική αναστάτωση.

Τον 12χρονο που ήταν σε κατάσταση πανικού, βρήκε και καθησύχασε η υπάλληλος της εταιρίας φύλαξης στην είσοδο του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία λίγη ώρα αργότερα τον παρέδωσε στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

Η 65χρονη που είχε έρθει με τον εγγονό της διακοπές στη Ρόδο πριν από μερικές μέρες, πήγε στην Παλιά Πόλη για να επισκεφθεί τα μουσεία και την τοπική αγορά. Σε

κάποια στιγμή κάπου κοντά στο μεγάλο σιντριβάνι στην Πλατεία Ιπποκράτους, μέσα στο πλήθος που εκείνη την ώρα υπήρχε, γιαγιά και εγγονός χάθηκαν.

Ο 12χρονος έφθασε μέχρι την πύλη του Αγίου Παντελεήμονα, όπου και ζήτησε βοήθεια από την φύλακα της εταιρίας security που βρίσκονταν εκεί, η οποία ειδοποίησε τους συναδέλφους της και την αστυνομία. Έτσι μέσα σε λίγη ώρα, γιαγιά και εγγονός βρίσκονταν αγκαλιά μετά από μια περιπέτεια η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Πηγή: rodiaki.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα