Αυτοί κερδίζουν τις εντυπώσεις στην ΑΕΚ

09:36 13/8/2013 - Πηγή: TNSite
Η νέα ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο οικοδόμησης και παρότι βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο ήδη κάποιοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους από τις πρώτες μέρες στην Αθήνα μέχρι και τώρα στο Πήλιο.

Στο κέντρο της άμυνας ο Σταύρος Σταθάκης είναι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι ήρεμος, σωστός στις τοποθετήσεις του, με καλές επεμβάσεις και ικανότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά,

δείχνοντας την εμπειρία που διαθέτει σε υψηλό επίπεδο συγκριτικά με τους υπόλοιπους της θέσης του.

Στο χώρο του κέντρου η ποιότητα του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο βγάζει… μάτι. Ξεχώριζε στην ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας και δεν θα μπορούσε να μη συμβαίνει αυτό και στην τωρινή ομάδα. Από κοντά του και οι Ρόβας και Γεωργέας, που έχουν τον «αέρα» που τους δίνει η πείρα τους.

Στο δημιουργικό κομμάτι ο Δημήτρης Ανάκογλου μοιάζει έτοιμος να γίνει ο ηγέτης της ΑΕΚ. Απλώς, ουσιαστικός και συνάμα ώρες-ώρες εντυπωσιακός, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βγάζει ως τώρα με μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα τα στοιχεία που είχε παρουσιάσει ως ψήγματα στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Αμφίρροπη αναμένεται η μάχη του τερματοφύλακα, αφού Βούρας και Καραγκιολίδης έχουν παρουσιάσει αμφότεροι καλό πρόσωπο (με αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο) και ουδείς εκ των δύο δεν πρέπει να θεωρηθεί πως έχει προβάδισμα έναντι του άλλου.

Παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, που ακόμη δεν τις έχουν ξεδιπλώσει στο έπακρο παρά μόνο με κάποιες εκλάμψεις είναι οι Μπρέσεβιτς, Μούργκα και Ράμα. Ο Κροάτης φορ, που έχει επωμιστεί το βάρος της γραμμής κρούσης της ομάδας, δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του αλλά είναι εμφανές από τις κινήσεις του πως… το’ χει. Οι δύο νεαροί ακραίοι μεσοεπιθετικοί μπορούν να κάνουν πολλά με την μπάλα στα πόδια, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να γίνουν πιο ουσιαστικοί.

Από τους «μικρούς» που αποκτήθηκαν μετά από δοκιμή ξεχωρίζουν ο αριστερός μπακ Σταύρος Πεταυράκης και ο στόπερ Άνταμ Τζανετόπουλος.

Ο Τραϊανός Δέλλας πιθανότατα θα περιμένει για τουλάχιστον άλλες 10 μέρες προτού αποφασίσει αν θα εισηγηθεί ή όχι άλλες προσθήκες. Υποψήφιες προς ενίσχυση θέσεις είναι αυτές του αμυντικού (ενδεχομένως κάποιου που να παίζει και δεξί μπακ), του δεξιού εξτρέμ και του επιθετικού.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα