ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Λίνεν

17:28 9/4/2013 - Πηγή: TNSite

Τον επίλογο της καριέρας του Εβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ θα αποτελέσει η ήττα στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο Γερμανός τεχνικός να βρίσκεται στην «Ενωση» την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό και από σήμερα θα αρχίσουν και οι τυπικές συζητήσεις για την απομάκρυνσή του.

Κατηγορούν τον Λίνεν ότι άλλα έκανε στις προπονήσεις και άλλα έκανε στους «Ζωσιμάδες» ενώ έχει χάσει για τα καλά τα αποδυτήρια. Εγινε

χαμός στο ξενοδοχείο πριν από το ματς, ενώ έγινε χαμός στο ημίχρονο, με βαρείς χαρακτηρισμούς αφού φόρτωσε στους παίκτες την ήττα.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στα Γιάννενα μαζί με τον αντιπρόεδρο Ηλία Μπρουσιανό καθιστούν σχεδόν σίγουρο ότι συζητήθηκε μετά το ματς το τι μέλλει γενέσθαι για την τεχνική ηγεσία. Τόσο στα Γιάννενα όσο και στην Αθήνα με την επιστροφή. Το μοναδικό «αγκάθι» φαίνεται ότι είναι το οικονομικό κομμάτι. Ο Λίνεν θα πρέπει να εισπράξει αποζημίωση για το γεγονός ότι η συνεργασία θα λυθεί νωρίτερα.

Η επόμενη ημέρα

Η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει προπονητή για να καθίσει στον πάγκο στα δύο τελευταία ματς. Ισως τα πιο κρίσιμα στην ιστορία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος είναι στο τεχνικό τιμ της ομάδας, και ο προπονητής της ομάδας Νέων, Ντανιέλ Μπατίστα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προβλέπεται να αποτελέσουν και οι δύο μαζί τεχνικό δίδυμο.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα