Video: Η BMW Active Tourer στην έκθεση Outdoor

09:50 8/8/2013 - Πηγή: TNSite

Ο χαρακτήρας του Active Tourer Outdoor «έδεσε» απόλυτα με την έκθεση για υπαίθριες δραστηριότητες, η οποία διεξήχθη από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου στο Φριντριχσχάφεν της Γερμανίας. Έτσι η BMW δεν επέλεξε κάποιο σαλόνι αυτοκινήτου για να συστήσει στο κοινό το νέο της πρωτότυπο μοντέλο. Στο video που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να δείτε το νέο δημιούργημα των Βαυαρών από όλες τις γωνίες αλλά να παρατηρήσετε

και το εσωτερικό του.

Από το Active Tourer Outdoor θα προκύψει η off road έκδοση του μελλοντικού μικρομεσαίου πολυμορφικού της BMW. Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo να δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και να συνεργάζεται με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Το μήκους 4,35 m αυτοκίνητο φέρει εντελώς επίπεδο χώρο αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ποδήλατα.

Η συνδυαστική ισχύς φθάνει τα 190 PS, επιτρέποντας στο Active Tourer Outdoor να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 8 sec και να πλησιάζει σε τελική ταχύτητα τα 200 km/h. Η BMW ανακοίνωσε μέση κατανάλωση μόλις 2,5 lt. ανά 100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 60 g/km. Παράλληλα, για αποστάσεις έως 30 km αρκεί η χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας.

newsauto.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα