Tέσσερα βραβεία TIPA στη Samsung

21:44 9/5/2013 - Πηγή: TNSite

Για φωτογραφικές μηχανές και προϊόντα εικόνας

Η Samsung κέρδισε τέσσερα βραβεία TIPA (Technical Image Press Association) για το 2013 στις κατηγορίες «Best CSC Advanced», «Best Mobile Imaging Device», «Best Imaging Innovation» και «Best Photo TV».

H “έξυπνη” φωτογραφική

κάμερα NX300 κέρδισε το βραβείο «Best CSC Advanced» και αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη προηγμένη compact system κάμερα για το 2013. Ο ολοκαίνουριος αισθητήρας 20,3 MP APS-C CMOS της NX300 υπόσχεται λήψεις υψηλής ποιότητας και έντονα, ρεαλιστικά χρώματα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Με τη NX300 και το μεγάλο εύρος ISO (ISO 100-25600) που προσφέρει, η λήψη φωτογραφιών είναι εφικτή ακόμα και σε συνθήκες σκότους, ενώ το προηγμένο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης ανιχνεύει άμεσα και με ακρίβεια τα αντικείμενα, εντοπίζοντας τις χρωματικές αντιθέσεις. Επιπλέον, με τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται άμεσα τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει.

Η φωτογραφική μηχανή Galaxy κέρδισε το βραβείο «Best Mobile Imaging Device» «επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία συνδεδεμένης κάμερας», όπως δήλωσαν οι κριτές. Η Galaxy, η πρώτη 3G κάμερα με λειτουργικό σύστημα Αndroid, συνδυάζει το αποτέλεσμα μίας υψηλής ποιότητας κάμερας και τη δυνατότητα για σύνδεση μέσω 3G, 4G ή Wi-Fi ώστε οι χρήστες να μοιράζονται άμεσα τις φωτογραφίες τους. Μετά τη λήψη των φωτογραφιών, οι χρήστες μπορούν πολύ εύκολα να δουν και να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες στην HD οθόνη αφής των 4,8 ιντσών.

Ο φακός Samsung 45mm f/1.8 (2D/3D), ο πρώτος για κοινή κάμερα με σύστημα 3D παγκοσμίως, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Mobile Imaging Innovation», αναδεικνύοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα του. Με τον συγκεκριμένο φακό οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν τόσο φωτογραφικές λήψεις όσο και λήψη 1080p Full HD βίντεο, είτε σε 2D είτε σε 3D, χωρίς να αλλάξουν φακό, απλά ανοίγοντας ή κλείνοντας τη σχετική επιλογή.

Η κορεατική εταιρεία βραβεύτηκε, επίσης, στην κατηγορία «Best Photo TV» για την F8000 Smart TV, δεδομένου ότι αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να βλέπουν και να αναπαράγουν φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, «δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τις μοιράζονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τις μεταφέρουν ασύρματα σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή», όπως τόνισαν οι κριτές των TIPA.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα