Tα "επώνυμα" ζευγάρια που χώρ&io

13:15 19/12/2013 - Πηγή: TNSite

Γρουσούζικο και γκαντέμικο μπορείς να πεις το φετινό καλοκαίρι για πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλλον πρώην ζευγάρια πια. Δες 10 ζευγάρια επωνύμων που πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣΟ πολύκροτος και πιο συζητημένος χωρισμός του 2013. Δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα με τσακωμούς, πρωτοσέλιδα και δηλώσεις. Που και που ακουγόταν

για "σύννεφα" κάτι που συμβαίνει σε όλους τους γάμους και τις σχέσεις. Και όταν το καλοκαίρι μαθεύτηκε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί γράφτηκαν πολλά κυρίως για ύπαρξη τρίτου προσώπου. Και οι δυο τους το αρνήθηκαν. "Εννοείται ότι έκλαψα, όχι όμως μπροστά σε άλλους. Συνήθως όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά πηγαίνω μια βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Η θάλασσα είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής μου. Με ηρεμεί, με γαληνεύει, μου δίνει δύναμη", είπε πρόσφατα η Δούκισσα ενώ νωρίτερα ο Χρήστος είχε δηλώσει: "Νομίζω ότι ο άνδρας είτε έχει άδικο, είτε έχει δίκιο, πρέπει να αναλαμβάνει το βάρος ενός χωρισμού. Δεν με ενδιαφέρει ούτε τι σκέφτονται οι άλλοι, ούτε τι γνώμη έχουν. Θεωρώ σωστό όταν κάτι τελειώνει να αναλαμβάνεις την ευθύνη γιατί είσαι εσύ ο άνδρας". Το ζευγάρι είχε δεσμό από το 2011.

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣΆλλος ένας χωρισμός που απασχόλησε πολύ. Κυρίως γιατί κανείς δεν το περίμενε. Έγινε στις αρχές Ιουλίου με τη Βίκυ Καγιά να φεύγει στη Γαλλία συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και τον Νίκο να αφοσιώνεται στη δουλειά του. Και οι δυο τους απέφυγαν το πρώτο διάστημα να μιλήσουν. Ο Νίκος Κριθαριώτης λίγο νωρίτερα είχε παραδεχτεί ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Απλά και "αντρίκια". "Οπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εμείς προσπαθούμε και μέρα με τη μέρα δίνουμε τη μάχη να καταφέρουμε να αντέξουμε στη φθορά που αναπόφευκτα φέρνει ο χρόνος". Χρειάστηκαν να περάσουν λίγοι μήνες για να μιλήσει ανοιχτά και η Βίκυ Καγιά. "Αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ή εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι". Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στις 10 Οκτωβρίου του 2010 στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο Λαγονήσι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΚΗΤην ίδια πορεία και διάρκεια είχε ο γάμος του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περάκη οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο. Την ίδια μέρα με τη γαμήλια τελετή έγινε και η βάπτιση της κόρης τους, Έλενας. Η Playmate 2005 μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, έφυγε μαζί με την κόρη της για να μείνουν στην Αίγινα (τόπος καταγωγής του μοντέλου) όπου διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο αυτό το διάστημα συμμετέχει στο Dancing With The Stars 4 και έχει δείξει πολύ καλές επιδόσεις στο χορό.

ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣΚουφέτα περιμέναμε να φάμε, αλλά τελικά με την όρεξη μείναμε. Θύματα του φετινού καλοκαιριού (που τον ατελείωτο στους χωρισμούς είχε) τα παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης (παρακαλώ). Ο λόγος; Ήθελαν διαφορετικά πράγματα ενώ η απόσταση έπαιξε βασικό ρόλο αφού ο Δημήτρης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπε συχνά από κοντά της. Οι δυο τους, όπως λένε φίλοι τους, διατηρούν καλές σχέσεις και επικοινωνία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ – ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑΤο περασμένο χειμώνα η Πηνελόπη Πλάκα και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποφάσισαν να χωρίσουν. Για αρκετές εβδομάδες οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν τι συμβαίνει αλλά εκείνοι δε μιλούσαν. Μέχρι τη στιγμή που -επιτέλους- έδωσε συνέντευξη στο "Πρωινό mou" μια μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου και είπε ότι δεν έχει κανονίσει κάτι για τη γιορτή των ερωτευμένων. "Τώρα δεν έχει κοπέλα", αναφώνησε η Φαίη Σκορδά. Η Πηνελόπη λίγο καιρό μετά έκανε σχέση με τον Διονύση Μακρή (Dream Show 2) ωστόσο όπως φαίνεται δεν κράτησε πολύ.

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΟ πιο πρόσφατος χωρισμός της showbiz ήταν αυτός της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου όπως ανέφερε δημοσίευμα. Οι συχνοί τσακωμοί τους και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού που το επόμενο διάστημα θα την κρατήσουν εκτός Ελλάδος ήταν οι λόγοι που έφεραν το τέλος στην επτάμηνη σχέση τους. Άτομα από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι προσπάθησαν να βρουν μια λύση αλλά τελικά δε βρέθηκε. Οι δυο τους δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες

Cosmo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα