Rugby με αμαξίδιο

17:21 23/5/2013 - Πηγή: TNSite
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο προπονητικό πρόγραμμα Rugby με αμαξίδιο, που διοργάνωσε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Άλλη Όψη», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προσέλκυσης νέων παικτών και προώθησης του αθλήματος.

Την Κυριακή 19 Μαΐου άνθρωποι με τετραπληγία, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα καθώς και φίλοι τους δοκίμασαν αγωνιστικά καθίσματα, παρακολούθησαν την παρουσίαση του αθλήματος αλλά και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα!

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου παίκτες και προπονητής από το εξωτερικό μετέφεραν

τεχνογνωσία στο υπό σύσταση αθλητικό σωματείο rugby με αμαξίδιο Δούρειος Ίππος.

Ο προπονητής Alfredo Alvarez από τη Σουηδία ευχαρίστησε για τη τριήμερη διοργάνωση και δήλωσε «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να συναντήσω όλους τους παίκτες και πάλι! Αυτό που με εξέπληξε είναι πόσο πολύ βελτιώθηκαν αλλά και πόσο μεγάλωσε ο αριθμός αθλητών».

Στην λαμπρή εκδήλωση παρευρέθησαν η αντιπροσωπεία της εθνικής ομάδας Rugby , καθώς και η Σοφία Μπελόκα, Ελληνίδα classifier και διαιτητής του Rugby με αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Γεωργία Φύκα πρόεδρος του σωματείου Άλλη Όψη δήλωσε: « Το σωματείο Άλλη Όψη πιστό στις προσπάθειες του από το 2010, για τη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συνέβαλλαν πραγματικά για τη διοργάνωση του 4ου προπονητικού προγράμματος Ράγκμπι με Αμαξίδιο ‘Άλλη Όψη’, και ιδιαίτερα την HSBC και τον Alpha 989 για την αμέριστη υποστήριξη τους».

Η κ. Tόνια Πέτροβιτς, Communications Manager, HSBC Ελλάδος, δήλωσε: «Νιώθουμε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την προσπάθεια του ΜΚΟ «Άλλη Όψη». Θεωρούμε ότι το rugby με αμαξίδιο, το οποίο αποτελεί το μοναδικό ομαδικό άθλημα για ανθρώπους με τετραπληγία, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους αθλητές, δύναμη και συγκινήσεις και είναι σημαντικό να συμβάλλουμε όλοι στη διάδοσή του αθλήματος!»

Η HSBC και ο Αlpha989 υποστήριξαν την προσπάθεια.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα