My name is Nolan. Chris Nolan. Λέτε;

15:36 18/5/2013 - Πηγή: TNSite

Τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν είναι ακριβώς ιδανική πηγή για κινηματογραφικές ειδήσεις, αλλά ο γνωστός freelance ρεπόρτερ Μπαζ Μπάμιγκμποϊ είναι καλά δικτυωμένος και έχει στο παρελθόν βγάλει «λαυράκια». Οι πληροφορίες του λένε ότι η EON και οι παραγωγοί του Μποντ, Μπρόκολι και Ουίλσον προσεγγίζουν τον Κρις Νόλαν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ κι όσοι λόγοι μας φαίνονται αρκετά ισχυροί για να μην είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, άλλο τόσο ευχόμαστε να είναι.

Ο Νόλαν, που έχει στο παρελθόν εκφραστεί με θαυμασμό

για το φραντάιζ, είχε αναφέρει τον 007 μέσα στις επιρροές του για το χτίσιμο της φιγούρας του Μπάτμαν του, ενώ στο «Inception» είχε κάνει αναφορές στην αγαπημένη του ταινία Μποντ «On Her Majesty’s Secret Service». Ωστόσο, έχει ήδη στα σκαριά το φουτουριστικό «Interstellar», μια ταινία που ανέλαβε μέσα από τα χέρια του Σπίλμπεργκ μαζί με τον αδελφό του και στην οποία -αν μάλιστα κρίνει κανείς από το καστ που τον ακολουθεί- μοιάζει να έχει επενδύσει πολλά.

Η δέσμευσή του στον Bond 24 δε θα μπορούσε να είναι ρεαλιστική εκτός κι αν οι παραγωγοί αποφάσιζαν να τον περιμένουν δημιουργώντας ένα hype γύρω από το «Nolan does Bond», τόσο μεγάλο ώστε η ταινία να σπάσει ρεκόρ εισπράξεων με το που θα ξεμυτίσει στις αίθουσες. Ο σκηνοθέτης που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μπει στον κόσμο του διάσημου πράκτορα είχε δηλώσει πέρυσι: «Θα το ήθελα, αρκεί να βρίσκομαι στην κατάλληλη κατάσταση κι εκείνοι στο σωστό timing των πραγμάτων τους» εννοώντας προφανώς ότι ο προγραμματισμός είναι το παν.

Ακόμα κι αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι οι δυο πλευρές έχουν αρχίσει ένα χαλαρό κύκλο συζητήσεων, ο Μποντ (και μάλιστα με τον Ντάνιελ Κρεγκ) θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά την 24η περιπέτειά του, οπότε οι διαπραγματεύσεις χάσιμο χρόνου δεν είναι. Αν διαθέτετε ρολόι σαν του 007 πάντως μην το βάλετε (ακόμα) στοίχημα.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα