Miss America: Για πρώτη φορά η νικήτρια είναι από την Ινδία [video]

05:43 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Τα καλλιστεία Miss America ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Atlantic City στο New Jersey και νικήτρια αναδείχτηκε η 24χρονη Nina Davuluri. Τα καλλιστεία φέτος γύρισαν στο σπίτι τους, μετά από έξι χρόνια που ο διαγωνισμός γινόταν στο Las Vegas επιτέλους γύρισε στο New Jersey.

Η 24χρονη καλλονή που είχε αναδειχθεί Miss New York

είναι η πρώτη που παίρνει τον τίτλο Miss America με καταγωγή από την Ινδία. Τα ταλέντο της που είδαμε επί σκηνής φυσικά ήταν ένας χορός Bollywood. H ίδια μετά την στέψη της δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο θεσμός έχει αγκαλιάσει την διαφορετικότητα» και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενη που υπάρχουν παιδιά που μας βλέπουν από το σπίτι και μπορούν να ταυτιστούν με την Miss America». H Nina γεννήθηκε στην Syracuse λίγο έξω από την Νέα Υόρκη και θέλει να σπουδάσει ιατρική, έχει σκοπό να κάνει αίτηση με την βοήθεια της υποτροφίας που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Βέβαια υπήρχαν και παρατράγουδα κατά την διάρκεια της βραδιάς η Nina έχασε την σειρά της όταν έπρεπε να βγει για την επίδειξη ταλέντου αλλά αυτό δεν επηρέασε την κριτική επιτροπή.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα