Karadayi: Τι θα δούμε σήμερα 6 Μαΐου στο πρώτο επεισόδιο

10:57 6/5/2013 - Πηγή: TNSite

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα το Karadayi, με τον Εζέλ και την Σεχραζάτ, κάνει πρεμιέρα στν ΑΝΤ1!

Το «Karadayi», που θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Μπεργκιουζάλ Κορέλ, είναι μία ερωτική ιστορία με την «υπογραφή» των δημιουργών του «Εζέλ».

Ο Ιμιρζαλίογλου

υποδύεται τον Μαχίρ, έναν φτωχό πλην τίμιο, που προσπαθεί να βγάλει από τη φυλακή τον πατέρα του, Ναζίφ (Τσετίν Τεκιντόρ, ο Ισχάν από το «Asi»). Στην προσπάθειά του, συγκρούεται με την δικαστικό Φεριντέ Σαντόγλου, που υποδύεται η Κορέλ.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Μαχίρ εργάζεται ως τσαγκάρης μαζί με τον πατέρα του. Η ζωή της οικογένειάς τους γίνεται άνω κάτω, όταν συμμορίες αρχίζουν να διαλύουν τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Ο Μαχίρ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την παιδική του φίλη, Αϊτέν, όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός: ο πολυαγαπημένος του πατέρας μπαίνει στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν.

Ο Μαχίρ που σκέφτεται ότι αυτό οφείλεται σε μια παρεξήγηση από το παρελθόν, σύντομα ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μια σατανική συνωμοσία. Αν δεν αποδείξει μέσα σε τριάντα ημέρες ότι ο πατέρας του, Ναζίφ, είναι αθώος, τότε εκείνος θα καταδικαστεί σε θάνατο. Ο Μαχίρ έχει μόνο μία λύση, να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαστή Φεριντέ και να την πείσει για την αθωότητα του πατέρα του.

Ειρήνη Ν.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα