«Grudge Match»: Πρώτο τρέιλερ για τη ρεβάνς των συνταξιούχων!

12:50 2/10/2013 - Πηγή: TNSite

Το πρώτο τρέιλερ του «Grudge Match», τηςμ ταινίας του Πίτερ Σιγκάλ που θα ξαναρίξει στο ρινγκ δυο παλιούς μαχητές του κινηματογραφικού μποξ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μόλις κυκλοφόρησε κι ευτυχώς, εκτός από ανελέητες γροθιές διαθέτει και χιουμορ (ενδεικτικά, προσέξτε το Σταλόνε να δοκιμάζει να προπονηθεί με τα κρέατα του «Ρόκι»).

Δυο παλιοί άσπονδοι του σπορ, αντίπαλοι για τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά και αρκετά πικρόχολοι κι εκτός ρινγκ ετοιμάζονται να επιστρέψουν

για έναν ακόμα αγώνα ρεβάνς – μια εκκρεμότητα από την εποχή της δόξας, όταν ο «Razor» (Σταλόνε) ανακοίνωνε ότι κρεμάει τα γάντια του πριν τον αγώνα με τον «The Kid» (Ντε Νίρο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φασμπέντερ, ο Μπαρδέμ και η «θερμοκρασία της αλήθειας»!

Ένας δαιμόνιος μάνατζερ (Κέβιν Χερτ) έχει την ιδέα να επαναφέρει τους βετεράνους στην αρένα και να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα από εισιτήρια και τηλεοπτικές εισπράξεις. Στο μεταξύ όμως οι δυο αντίπαλοι συναντώνται αναπάντεχα στο γύρισμα για τη δημιουργία ενός βιντεογκέιμ (στη σκηνή όπου μοιάζουν με γιγάντιες ακρίδες) και οι παλιές έχθρες βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Όταν οι φραστικές επιθέσεις καταλήγουν σε μερικές «ψιλές», το buzz γύρω από έναν επαναληπτικό αγώνα όπου οι δυο συνταξιούχοι μποξέρ θα τα δώσουν όλα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Κι αν το προφανές πρόβλημα είναι πώς θα αντέξουν στη σκληρή προπόνηση του come back, υπάρχουν κι άλλες σκιές στον ορίζοντα – ο Ντε Νίρο έχει ανακαλύψει πρόσφατα ότι έχει ένα γιο (ο Τζον Μπέρνθαλ των «Walking Dead»), ενώ η φιγούρα της Κιμ Μπάσιντζερ θα τους θυμίσει κάτι από το παρελθόν. Πατήστε play για τα πρώτα κροσέ.

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φασμπέντερ, ο Μπαρδέμ και η «θερμοκρασία της αλήθειας»!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα