Dancing with the stars: Και η πεντάδα του τελικού είναι ...

23:50 5/1/2014 - Πηγή: TNSite

Το 2014 μπήκε και μόνο ένας θα είναι ο νικητής του DWTS 4. Μετά από τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά που επέτρεψε και στα έξι ζευγάρια να παραμένουν στο παιχνίδι ήρθαν τα δύσκολα. Οι διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν freestyle στην πρώτη τους δοκιμασία ενώ καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια δεύτερη χορογραφία που κλήθηκαν να μάθουν μόνο μέσα σε 24 ώρες! Οι χορογραφίες στην πρώτη δοκιμασία ήταν όλες βασισμένες σε σάουντρακ διάσημων κινηματογραφικών

επιτυχιών.

Στο 11ο live έχουν μείνει οι έξι καλύτεροι και αυτοί βέβαια που είναι οι πιο αγαπητοί στο κοινό. Όπως κάθε φορά η Δούκισσα Νομικού ήταν εκτυφλωτική. Η παρουσιάστρια του χορευτικού σόου επέλεξε να φορέσει μια ασπρόμαυρη μάξι στράπλες τουαλέτα του οίκου Christos Costarellos σε στιλ ΄80ς, τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες ενώ τα εντυπωσιακά κοσμήματα ήταν του οίκου Danelian.

Η Κλέλια Πανταζή κατάφερε την προηγούμενη Κυριακή να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και να μπει ουσιαστικά στην τελική πεντάδα. Αυτή την Κυριακή χόρεψε εκτός συναγωνισμού ενώ δεν βαθμολογήθηκε από την κριτική επιτροπή.

Πρώτη χόρεψε η Κατερίνα Στικούδη που κάθε φορά εμφανίζεται και πιο βελτιωμένη. Τα σχόλια των κριτών ήταν θετικά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο 10άρι από τον Αλέξη Κωστάλα σε ατομική χορογραφία. Σε έναν εντελώς διαφορερικό ρόλο ο Μιχάλης Μουρούτσος προσπάθησε να ξεπεράσει την ατυχία της περασμένης Κυριακής. Η κριτική επιτροπή σχολίασε την εμφάνιση του ζευγαριού λέγοντας ότι προηγούμενες εμφανίσεις του ήταν πολύ καλύτερες.

Μπορεί την περασμένη Κυριακή η Μαίρη Συνατσάκη να ξέχασε τη χορογραφία και όλα τα βήματα αυτή τη φορά όμως μπήκε αποφασισμένη να καταπλήξει τα πλήθη και τους κριτές. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο παρτενέρ της Γιούρι κατάφεραν να αποσπάσουν τα πρώτα τους 9άρια και να φτάσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του Ησαία Ματιάμπα που κέρδισε το πιο ηχηρό χειροκρότημα. Η άψογη χορογραφία της Μαρίας Αντιμισάρη κέρδισε τις εντυπώσεις και τους κριτές. Ο Γιάννης Λάτσιος έβαλε 10 στον Ησαία Ματιάμπα και ενθουσίασε το κοινό.

Ο Λάκης Γάβαλας μετέφερε τους πάντες σε ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι αν και δεν κατάφερε να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές αλλά ούτε και υψηλή βαθμολογία.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα