Dancing with the stars 4: Η Δούκισσα, το μπλακάουτ και η κατσαρίδα

23:57 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Οι χοροί ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή στον ΑΝΤ1, με τη Δούκισσα Νομικού απαστράπτουσα στην πρεμιέρα του «Dancing with the stars 4», ενώ οι επώνυμοι συμμετέχοντες κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας τις χορογραφίες. Το κοινό μάλιστα τους υποδέχτηκε με υψηλές τηλεθεάσεις, αφού 40% θεαματικότητα στο σύνολο κοινού και 39,3% στα νεανικά είναι μια πολύ καλή αρχή.

Ομως,

το σόου πίσω από τις κάμερες ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον. Αλλωστε, το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς συστάσεις για το κόνσεπτ δεν χρειάζονται. Οχι ότι συνέβησαν ιδιαίτερα ευτράπελα, κάθε άλλο. Αυτό το «Dancing» ήταν το πιο άρτια οργανωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πριν από τη μεγάλη έναρξη έγιναν περισσότερες πρόβες από κάθε άλλη χρονιά. Ούτε άγχος υπήρχε. Ακόμη και η Δούκισσα ένιωθε άνετα μέσα στην κατακόκκινη, πριγκιπική τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ντορέττα Παπαδημητρίου στο green room] Μόλις ξεκίνησε το σόου άπαντες βρίσκονταν στις θέσεις τους. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η περσινή νικήτρια, η οποία πλέον είναι η παρουσιάστρια του green room, ήταν ομολογουμένως πολύ καλή στον νέο της ρόλο.

Οταν το πρόγραμμα βγήκε στον «αέρα», οι συμμετέχοντες έκαναν σαν να ήταν πρώτη ημέρα στο σχολείο. Πήγαιναν στο κοινό για να συνομιλήσουν με τους φίλους και τους συγγενείς τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερώνουν το φαν κλαμπ τους. Η παρτενέρ του Αλεξ Κάβδα, προτού ξεκινήσει να χορεύει, έφαγε μερικά σοκολατάκια για να πάρει ενέργεια, ενώ η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής Κλέλια Πανταζή, η οποία ήταν η νικήτρια της βραδιάς, έκανε ζέσταμα τεντώνοντας στον αέρα τα πόδια της, επιβεβαιώνοντας το νέο παρατσούκλι που της έχουν βγάλει οι συμπαίκτες της, «λαστιχένια».

Σε πειραχτήρια της παρέας φαίνεται να εξελίσσονται ο Αλεξ Κάβδας, η Χρύσπα και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής έλαβε μια ανθοδέσμη. Οχι, δεν ήταν από τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή, αλλά από έναν φίλο της από τη Νέα Υόρκη. Ο Μύρωνας ήταν κοντά της, αλλά δεν κάθισε στο κοινό για να την απολαύσει. Προτίμησε τα παρασκήνια.

Στη μέση του προγράμματος πάντως τα φώτα ξαφνικά έσβησαν. Εγινε γενικό blackout, αλλά δεν υπήρξε κανένας πανικός. «Γούρι» είπαν οι συντελεστές και το πρόγραμμα συνέχισε κανονικά. Και ξαφνικά, εκεί που χόρευε ο Λάκης Γαβαλάς, μια κατσαρίδα έκανε... περίπατο στο παρκέ. Ετσι τουλάχιστον λεγόταν χθες το πρωί στα sites. Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική, αφού αυτό που είδαν κάποιοι για κατσαρίδα ήταν μαύρα σημαδάκια που υπάρχουν περιμετρικά του παρκέ προκειμένου να ξέρουν τα ζευγάρια μέχρι πού να κινούνται. Μετά το τέλος του σόου, πολλοί από το κοινό έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα.

Τα social media

Ενα τέτοιο τηλεοπτικό γεγονός δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Twitter και facebook πήραν φωτιά και σας δίνουμε ένα δείγμα:

«Εγώ μια χαρά την είδα τη Νομικού. Την περίμενα χάλια και με εξέπληξε ευχάριστα».

«Ησαΐα τρως. Και ψεύδεσαι και τρως».

«Αυτό που ο Ματιάμπα και ο Μουρούτσος είναι στο “Dancing”, ενώ ήταν και στο “Just the 2 of us”. Είπαμε, δεν έχει σταρ σίστεμ η Ελλάδα, αλλά όχι και τέτοια ένδεια».

«Το see through του Λάκη Γαβαλά είναι όλα τα λεφτά».

«Δεν της πάει της Στικούδη αυτό το χρώμα μαλλιών. Αυτή η κοπέλα λες και θέλει ν' ασχημαίνει με το ζόρι».

«Ελπίζω η Δούκισσα να μην κάνει τα ίδια νάζια με τον Λάτσιο. Δεν θα το αντέξω».

Οι απέναντι

Κι ενώ το «Dancing with the stars» σημείωσε 40% θεαματικότητα στο σύνολο κοινού, οι... απέναντι προσπάθησαν να αντισταθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εκείνος που τα κατάφερε καλύτερα απ' όλους ήταν ο... Ζήκος, ο ήρωας της ελληνικής ταινίας «Της κακομοίρας» που έπαιζε στο Star και έφτασε το 17,8% της θεαματικότητας. Στο Mega επέλεξαν να αντιτάξουν τον Γουίλ Σμιθ και την ταινία «Επτά ζωές», αλλά τα νούμερα έφτασαν στο 13,1%. Οσο για τον Alpha που πρόβαλε τον «Αρχοντα των δαχτυλιδιών», δεν φαίνεται να συγκίνησε, αφού συγκέντρωσε μόλις το 7,9% των τηλεθεατών. [Η Ελένη Χατζίδου σε δύο από τα κοινωνικά καλέσματα των τελευταίων ημερών.]

Δεν αφήνει πρεμιέρα και κάλεσμα η Χατζίδου!

Ηταν να μην πάρει φόρα η Ελένη Χατζίδου. Αφού έκανε την επέμβαση ομορφιάς στη μύτη της, άρχισε να βγαίνει ολοένα και πιο συχνά, με αποκορύφωμα βέβαια τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 4».

Η ερμηνεύτρια του σουξέ «Χειρότερα», λίγες ημέρες προτού φορέσει τα παπούτσια χορού, είχε αρχίσει τις... γύρες στα κοινωνικά καλέσματα φίλων της καλλιτεχνών, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του έργου «Ψύλλοι στ' αυτιά» με πρωταγωνιστές της Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ενώ εκεί που... έσπασε τα κοντέρ των κοινωνικών συναναστροφών ήταν όταν την ίδια βραδιά βρέθηκε στην απονομή του Βασίλη Καρρά για τον επτά φορές πλατινένιο δίσκο του «Κύριος μα... και αλήτης» , αλλά και στη live εμφάνιση του Δημήτρη Κοντολάζου.

Κάπου ανάμεσα βέβαια χώρεσε και η παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, με την Ελένη -εννοείται- παρούσα. Η τραγουδίστρια δείχνει να είναι ακούραστη, αν και τώρα με τις πρόβες για το σόο

Madata

Keywords
dancing with the stars, dancing, stars, δουκισσα, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, dancing with the stars, dancing, stars, δουκισσα νομικου, ντορετα παπαδημητριου, μαίρη συνατσάκη, λακης γαβαλας, ΑΝΤ1, green, room, αλεξ, νέα, εγινε, blackout, sites, twitter, facebook, σταρ, ελλαδα, star, mega, alpha, συμμετοχή, live, εμφάνιση, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, μυρωνας στρατης, Καλή Χρονιά, φωτια, ντορεττα dancing, ελενη, blackout, προγραμμα, σταρ, φωτογραφιες, alpha, mega, star, αγχος, αλεξ, βγαινει, βικυ, βραδια, βικυ σταυροπουλου, γαβαλας, γεγονος, διαστημα, δειχνει, δειγμα, εγινε, ειπαν, ενεργεια, εμφάνιση, επτα, ζευγαρια, ζεσταμα, ζηκος, ιδια, καμερες, μαίρη συνατσάκη, μυτη, νεα υορκη, ομορφη, παπουτσια, παρουσιαση, πρωταγωνιστες, πρωι, ρολο, συμμετοχή, σοκολατακια, σοου, σχολειο, τραγουδιστρια, φορα, χρωμα, χρωμα μαλλιων, χαρα, green, ειπαμε, ηρωας, ιδιαιτερα, κοπελα, κυριακη, λακης, νομικου, room, ποδια, sites, της παρεας, θεσεις, ξεκινησε, χορογραφιες
Τυχαία Θέματα