Call of Gods: Οι συμμαχίες διεκδικούν περιοχές. Θα έχουμε συγκρούσεις;

11:18 9/10/2013 - Πηγή: TNSite

To Call of Gods είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι δράσης και φαντασίας.


Κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει μια φυλή ανάμεσα σε Ανθρώπους, Ξωτικά ή Απέθαντους και μονομιάς τα γραφικά του παιχνιδιού θα προσαρμοστούν στην επιλογή του.


Το παιχνίδι ξεκινά με έναν αναλυτικό εκπαιδευτικό οδηγό που εξοικειώνει το χρήστη με το παιχνίδι ενώ δίνει τη δυνατότητα παράκαμψής του ανά πάσα στιγμή. Το κεντρικό κτίριο του φρουρίου είναι εξ αρχής χτισμένο και από εκεί δίνονται οι εντολές για τη κατασκευή των υπολοίπων κτιρίων που συμβάλουν στη παραγωγή πόρων, την

ανάπτυξη τεχνολογιών και μαγείας, τη δημιουργία νέων μονάδων και άλλα.

Κατά την εξέλιξη του φρουρίου προσελκύονται και νέοι πιο δυνατοί Ήρωες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι Ήρωες χωρίζονται σε 4 κατηγορίες επιθετικοί, αμυντικοί, ισορροπημένοι και ευκίνητοι ενώ πριν από κάθε μάχη μπορούν να παραταχθούν στρατηγικά σε διάφορους σχηματισμούς. Επίσης οι Ήρωες μπορούν να γίνουν ακόμα δυνατότεροι με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εκμάθηση ικανοτήτων.


Στον κόσμο του Call Of Gods οι εχθροί παραμονεύουν σε κάθε γωνιά του χάρτη. Τρομακτικά τέρατα, μυθικοί δράκοι μεταλλαγμένα όντα και κάθε λογής αιμοδιψείς δαίμονες ανυπομονούν να σε αντιμετωπίσουν σε επικές μάχες. Κάθε νικηφόρα μάχη χαρίζει εμπειρία σε όλους τους Ήρωες, που θα τους ανεβάσει επίπεδο ώστε να γίνουν πιο ισχυροί, ενώ δίνει και πιθανότητες να κερδηθούν μοναδικά δώρα. Οι μάχες όμως δεν τελειώνουν εδώ!
Σκοτεινά Μπουντρούμια, Αρένες, Τουρνουά και Συμμαχικές Μάχες περιμένουν τον επόμενο διεκδικητή!

Παίξε Τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα