Aerosmith: Ακύρωσαν τη συναυλία τους στην Ινδονησία

13:22 6/5/2013 - Πηγή: TNSite

Οι θαυμαστές τους ανυπομονούσαν να τους δουν στη συναυλία τους το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της διοργάνωσης, είχαν πωληθεί το 85% των εισιτηρίων. Οι Aerosmith με μία λιτή ανακοίνωση στο facebook ανέφεραν την ακύρωση της εμφάνισή τους στην ινδονησιακή πρωτεύουσα βασίζοντάς τη σε φόβους για την ασφάλειά του. "Ελπίζουμε κάποια μέρα να τους το ξεπληρώσουμε" συνεχίζει η ανακοίνωση του συγκροτήματος που αναρτήθηκε στη σελίδα του

διοργανωτικού φορέα Ismaya Live. Η εκρπόσωπός του τόνισε: Δεν έδωσαν συγκεκριμένους λόγους ακύρωσης. Είμαστε θλιμμένοι και απογοητευμένοι. Κάναμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά τους και μάλιστα επιστρατεύσαμε και πεζοναύτες, αλλά δεν ήταν αρκετό" δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Agence France Presse.

Πέρυσι, τη συναυλία της στην Τζακάρτα ακύρωσε και η Lady Gaga επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Η ινδονησιακή αστυνομία δεν της εξέδιδε άδεια εισδου στη χώρα επειδή θεωρούσε το σόου της πολύ προκλητικό για τα συντηρητικά τους ήθη κι έθιμα και της ζήτησαν να ρίξει τους τόνους της. Τελικά οι εκπρόσωποί της αποφάσισαν την ακύρωση της εμφάνισης ώστε να μην προκληθεί κανένα πρόβλημα. Η Rihanna ακύρωσε δύο δφορές τη συναυλία της εκεί το 2008 και το 2009. Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler έφθασε στη Μανίλα την Κυριακή όπυο το συγκρότημά του θα εμφανιστεί την Τετάρτη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα