AEK: ακόμα πιο κοντά το νέο "σπίτι"

17:50 30/9/2013 - Πηγή: TNSite

Την επόμενη Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, στις επτά το βράδι, είναι προγραμμαισμένο να διεξαχθεί, στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστούν τα σχέδια, για το καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ! Σε πρώτη φάση,

το "πρότζεκτ" θα παρουσιαστεί μόνο στα μέλη του ΔΣ του Δήμου, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα, ο ισχυρός άνδρας της "Ενωσης", Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να οριστικοποιήσει το πότε θα γνωστοποιήσει τα σχέδια που αφορούν στο νέο "σπίτι" του "δικεφάλου" και στους δημοσιογράφους και, φυσικά, στους φίλους του "δικεφάλου"!

Σήμερα το μεσημέρι,

έλαβε χώρα, στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά (AEGEAN), σύσκεψη στην οποία εκτός του διοικητικού ηγέτη της "Ενωσης", παρέστη η Δημάρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη, όπως και οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι της πόλης (Γιώργος Καραβίας, Νίκος Παπανικολάου, Αδαμάντιος Παϊδας και Μαρία Χατζηδάκη).

Επίσης, το "παρών" στην συνάντηση, κατά την οποία ο κ.Μελισσανίδης προχώρησε στην παρουσίαση των σχεδίων για το νέο γήπεδο, έδωσε ο αρχιτέκτονας Θανάση Κυρατσού και ο Δημήτρη Ανδριόπουλος (για λογαριασμό της «Dimand SA»).

Επίσης ο κ. Μελισσανίδης, εκτός από την γνωστοποίηση των σχεδίων, είχε και περαιτέρω συνεργασία με τους εκπροσώπους τού Δήμου Φιλαφέλφειας, για τις δυνατότητες και τον τρόπο συνεργασίας ΑΕΚ και Δήμου, ώστε να προχωρήσει από κοινού, το φιλόδοξο έργο και αποσφαφηνίστηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, για την παρουσίαση της επόμενης Τετάρτης.

Στο μεταξύ, μεγάλες ουρές σχημάτισαν, στο "ΟΑΚΑ", άνεργοι φίλοι της ομάδας, ώστε να προμηθευθούν, εισιτήριο διαρκείας, των 30 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η πώληση των διαρκείας για τους άνεργους οπαδούς του "δικεφάλου", θα συνεχιστεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου (09:30-17:30 κάθε μέρα), και αφορά στις θύρες 3, 5, 13 και 1-35.

Οι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να καταθέσουν, την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα