306. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (20:00)

12:06 10/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Αταλάντα - Πάρμα 2-1, Ρόμα - Φιορεντίνα 4-2. Κάλιαρι - Κιέβο 0-2, Παλέρμο - Γιουβέντους 0-1, Πεσκάρα - Τζένοα 2-0, Σιένα - Κατάνια 1-3, Τορίνο - Μίλαν 1-3, Ίντερ Νάπολι 2-1.

*Τελευταίο διπλό για την Ουντινέζε στη Γένοβα τη σαιζόν 2003-04!

*Η Ουντινέζε ανήκει στις ομάδες με τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα, έχοντας δεχθεί συνολικά 14 τέρματα.

Γήπεδο: ‘’Stadio Comunale Luigi Ferraris’’
Διαιτητής: A. Gervasoni
Προϊστορία: 7-6-2

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (13η): Η νίκη στο ντέρμπι της Γένοβας

τη ξύπνησε για τα καλά τη Σαμπντόρια, που άφησε πίσω της το αρνητικό σερί των 7 ηττών και πλέον παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Το σημαντικό επιπλέον, είναι ότι άρχισε να παίρνει αποτελέσματα και στα εκτός έδρας παιχνίδια της, ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες, όπως ομολογουμένως είναι φέτος αυτή της Φιορεντίνα. Τη θέση του δείχνει να ισχυροποιεί πλέον για τα καλά και ο Ικάρντι, που η αλήθεια είχε αλλεπάλληλες δηλώσεις στήριξης από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο κίπερ Ρομέρο (ΤΕ 12/-14), επέστρεψε έγκαιρα από την Αργεντινή, όπου είχε μεταβεί λόγω οικογενειακού προβλήματος, και υπολογίζεται κανονικά.

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 απέσπασε στην έδρα της Φιορεντίνα η Σαμπντόρια, μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Πίσω στο σκορ από το 21’, κατάφερε όμως να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στις αρχές της επανάληψης με τον Κρίστισιτς. Παρότι δέχθηκε αρκετή πίεση στη συνέχεια, άντεξε, ενώ σε μια αντεπίθεση πήρε και προβάδισμα στο σκορ, μετά από αυτογκόλ στο 72’. Η χαρά της κράτησε μόλις για 3 λεπτά, μιας και δέχθηκε την ισοφάριση στο τελικό σκορ.

Στατιστικό: Στο Over 3,5 τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (4): Τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Μουστάφι (ΑΜ 4/0) και ο δεξιός χαφ Κρίστισιτς (ΜΕ 9/1), ενώ παραμένουν εκτός οι φορ Μάξι Λόπες (ΕΠ 9/3) και Έντερ (ΕΠ 12/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-1-1: Ρομέρο – Κόστα, Ροσίνι, Γκασταλντέλο, Μπεράρντι – Εστιγκαρίμπια, Μουνάρι, Τισόνε, Ομπιάνγκ, Πόλι – Σοριάνο.

*Στο Over 2,5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (11η): Με ιδιαίτερη ανακούφιση δέχτηκε η Ουντινέζε το τέλος των υποχρεώσεις της στο Europa League, με την κούραση στους παίκτες να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι ξεκάθαρο ότι οι περιορισμένες δυνατότητες του ρόστερ της, δεν τη βοηθούν να στέκεται καλά στη σαιζόν, από τη στιγμή που ο Γκουϊντολίν δεν έχει την ευχέρεια του rotation, ιδιαίτερα όταν έχουν προηγηθεί ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν δεδομένο λοιπόν ότι δεν ενδιαφερθεί και για το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος και ότι ο Γκουιντολίν θα την παρέτασσε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Πάντως, στο πρωτάθλημα, δεν άφησε την ευκαιρία να ξεσπάσει να πάει χαμένη και την πλήρωσε η Κάλιαρι…

Περιορίζονται σταδιακά τα αγωνιστικά προβλήματα και στο αποψινό παιχνίδι θα επιστρέψουν οι χαφ Πίντσι (ΜΕ 7/1), Μπάστα (ΜΕ 7/1) και Λατσάρι (ΜΕ 10/1).

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-1 από τη Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa

Keywords
Τυχαία Θέματα