143. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (20:00)

12:52 6/12/2012 - Πηγή: TNSite
*Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και στο μεταξύ τους αγώνα θα αποφασιστεί το ποια θα καταλάβει την πρώτη θέση. Στη Μπορντό κάνει και η ισοπαλία.

*Κακή παράδοση εντός έδρας απέναντι σε Αγγλικές ομάδες για τη Μπορντό, με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Γήπεδο: ‘’Stade Jacques’’
Διαιτητής: M. Masiah (Ισραήλ)
Προϊστορία: -

Βαθμολογία Ομίλου (4 αγώνες): Μπορντό 10 – Νιούκαστλ 9 - Κλαμπ Μπριζ 4 - Μαρίτιμο 3.

Πρώτο ματς (4/10): Νιούκαστλ – Μπορντό 3-0

ΜΠΟΡΝΤΟ: Πάρτι πρόκρισης θα έχει στηθεί απόψε στο Μπορντό, με τη Γαλλική ομάδα να είναι κοντά και στο

να σφραγίσει την πρωτιά του ομίλου της. Την πρόκριση της τη σφράγισε την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, με το σπουδαίο διπλό με 2-1 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Έτσι, υπάρχει η ευχέρεια να γίνουν αλλαγές φρεσκαρίσματος σήμερα, από τη στιγμή που το ίδιο θα κάνει και η αντίπαλος. Στο πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα της Μπορντό δεν είναι ανάλογα και η ομάδα παραμένει στην 6η θέση.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Στο 2-2 έμεινε εντός έδρας με τη Σοσό, με την εμφάνιση της να μην είναι καλή. Από το 33’ πίσω στο σκορ, κατάφερε πάντως να κάνει την ανατροπή με αυτογκόλ του Ρουσιγιόν στο 40’ και το γκολ του Γκουφράν στο 47’. Έδειξε να κρατάει στη συνέχεια, αλλά δέχθηκε άδοξα την ισοφάριση στο 87’.

Στατιστικό: Στο Over 3,5 τα 2/3 εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη.

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Καρασό – Μαριάνο, Ενρίκε, Πλανούς, Τρεμουλινάς – Πλασίλ, Ν’ Γκεμό, Σανέ, Μπελέ – Ζουσιέ, Γκουφράν.

*Χωρίς νίκη σε 9 παιχνίδια με Αγγλικές ομάδες η Μπορντό (0-2-7)!
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Από την αρχή της προσπάθειας είχε δείξει ότι το Europa League και η καλή πορεία, δεν ήταν διακαής πόθος του Πάρντιου, που σε όλα τα εκτός έδρας ξεκούρασε τους βασικούς τους παίκτες. Αυτό θα γίνει και σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα κυνηγήσει με ιδιαίτερη ζέση την πρωτιά στον όμιλο και δείχνει να αρκείται απλά στην πρόκριση. Τη Μπορντό πάντως, την είχε κερδίσει πολύ εύκολα στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους. Κομβικό ήταν το ότι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χαμηλά και στη 14η θέση.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και εδώ.

Προηγούμενο ματς: Άνετη νίκη με 3-0 επί της Γουίγκαν, με πρωταγωνιστή τον Ντεμπά Μπα, που σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ, στο 13’ με πέναλτι και στο 21’. Το σκορ έκλεισε στο 71’ ο Μπιγκιριμάνα.

Στατιστικό: Μόλις 2 Over 2,5 στα 7 ευρωπαϊκά παιχνίδια για φέτος.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Κρουλ – Σαντόν, Σ. Τέιλορ, Κολοτσίνι, Φέργκιουσον – Μπιγκιριμάνα, Ανίτα, Αμαλφιτανό – Ομπερτάν, Σισέ, Σάμι Αμεόμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα