102. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (19:00)

10:46 7/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Α' γύρος: Σαντχάουζεν-ΦΣΒ 1-1

Γήπεδο: «Frankfurter Volksbank Stadion»
Προϊστορία: 0-0-1

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (9η): Λίγο η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λίγο το δύσκολο πρόγραμμα που είχε να βγάλει στο φινάλε του δευτέρου γύρου και η ομάδα της Φρανκφούρτης υποχώρησε αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα. Στο -8 βρίσκεται πλέον από τις θέσεις ανόδου, αλλά τουλάχιστον παραμένει γερά μέσα στο βασικό της στόχο, αυτόν της παραμονής, με τους 10 βαθμούς που την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη. Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε με... σκυμμένο κεφάλι από το εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο

Μπράουνσβαϊγκ και ήττα αυτή ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία της αλλά και η τρίτη σερί εντός έδρας!

Προηγούμενο ματς: Πολύ λίγα πράγματα ξανά από το συγκρότημα του Μέλμαν, που ηττήθηκε δίκαια με 2-1 από την Μπράουνσβαϊγκ εντός έδρας. Κακό πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις από το 12', ενώ στο 33' παραβιάστηκε και δεύτερη φορά η εστία της. Πιο ισορροπημένο ματς στο δεύτερο μέρος, όπου έπρεπε να φτάσει στο 87' όμως για να μειώσει με τον Κόνραντ.

Στατιστικό: Η ΦΣΒ δέχτηκε γκολ και στα 13 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (3): Δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι μέσοι Κόνραντ (17/2), Γέλεν (5/0) και ο στόπερ Γκλέντσον (3/0).

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ (17η): Μεταμορφωμένη εδώ και τρεις αγωνιστικές η νεοφώτιστη Σαντχάουζεν, από τότε δηλαδή που ανέλαβε τις τύχες της ο Χανς Γιούργκεν Μπόιζεν. Ισάριθμα θετικά αποτελέσματα μετράει στον πάγκο της ο 55χρονος τεχνικός, που είδε την ομάδα του να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Άουε. Βέβαια παραμένει εντός της διακεκαυμένης ζώνης και στην προτελευταία θέση, αλλά πλέον μόλις στο -1 από την 15η και με βάσει ό,τι δείχνει το τελευταίο διάστημα, μπορεί σίγουρα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Να σημειώσουμε ότι είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-3-6), τη στιγμή που συνεχίζει να έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Πολύ όμορφο παιχνίδι στην Άουε (2-2), όπου έφτασε και κοντά στο διπλό αλλά στο 80' ισοφαρίστηκε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9', όμως κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα, με τους Λένινγκ (39') και Φίσερ (62'), παρά το γεγονός ότι από το 50' έπαιζε με δέκα παίκτες, με το 2-2 να διαμορφώνεται από πέναλτι.

Στατιστικό: Έξι σερί G/G μετράει η Σαντχάουζεν, με πέντε Over 2,5 σε αυτό το διάστημα, αλλά και τέσσερα Over 3,5.

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό για την επιστροφή του μέσου Τίτινγκ (13/1).

Απουσίες (4): Στο απουσιολόγιό της για σήμερα βρίσκονται οι αμυντικός Πίσορν (17/2), Κίτνερ (5/0), ο μπακ Χάλφαρ (7/0) και ο στράικερ Ντορν (1/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα